Два дни отпуск отгоре - ама за пушачите ли

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8106095 www.24chasa.bg

Поредната идея, с която народът да се позабавлява известно време - щели да дават по два дни отпуск отгоре, за да поощряват непушачите.

Ама защо така, господа от ВМРО? Къде остана грижата ви поравно за всички избиратели, къде се изгуби човеколюбието? Ако си мислите, че така ще спечелите още гласове и подкрепа за следващите избори, този път грешите генерално. Не е ли по-логично да се дадат по 2 дни повече отпуск за онези, които димят с цигарите, за да имат време да се погрижат за ощетеното си здраве, да отидат на някой и друг профилактичен преглед например.

А като сте тръгнали да се грижите за здравето на народа, утре може да ви хрумне да се дават допълнителни бонуси и за онези, които не са с наднормено тегло, защото и то пречи на дълголетието. Или пък да се поощряват например хората, които не си вземат менте болнични по Великден, Гергьовден и Коледа, за да прескочат до близките или по-далечни плажове извън родината. И въобще - хайде по-сериозно, когато се пускат идеи за всенародно обсъждане, че работата заприлича на Ганковото кафене.

  • Да си признаем - за 3 дни стана
чудо с българското образование!

    Да си признаем - за 3 дни стана чудо с българското образование!

    Ако нещо хубаво се случва при тази зараза, то е успешният преход към дистанционно обучение “Виновен” е Красимир Вълчев, който откакто е просветен министър тласка учители, ученици, родители и издателства в тази посока Ако нещо хубаво се е случило напоследък с неочакваното бедствие, това е успешното въвеждане на дистанционното образование
  • Яна Маринова в дома си
СНИМКА: ФЕЙСБУК

    Яна Маринова: Нека бъдем обединени в това да опазим здравето си, морала си (Видео)

    "Останете си вкъщи, мили приятели! Нека бъдем обединени в това да опазим здравето си, морала си. Да не се превръщаме в затворени същества, които само се оплакват от това, което се случва. Ние не можем да го променим. Можем да го променим само ако повярваме, че можем да започнем нещата от начало. Да работим от вкъщи, от домашния си офис