Врагът не спи, бдете!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8110513 www.24chasa.bg

Информацията, че са засечени двама руски дипломати, които извършват действия, за да заселят у нас т. нар. нелегали с цел да повлияят на изборните резултати, е повече от притеснителна и е показателна до какви беди може да доведе ширещата се корупция в страната. 

Защото тези разведчици за около 10 000 нови български лева може да се сдобият с есграон и дипломи от български училища и да заживеят като родени в България мирни граждани. След това, ползвайки неограничения евтин ресурс на московската държава, да купуват гласове на български избиратели и да доведат на власт някакви образи, които да отклонят страната от евро-атлантическата посока.

Това не е майтап работа. Затова призоваваме българското контраразузнаване да засили своята бдителност и да пресича навреме всеки опит за посегателство върху независимия ни суверенитет. Зачестилата напоследък активност на ГРУ на Балканите е повече от притеснителна. Братушки са, но не съвсем. Днешна имперска Русия е доста по-притеснителна от нявгашния Съветски съюз, макар онзи да беше велик и воинствен.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Егоисти ли са богатите от ЕС

    Егоисти ли са богатите от ЕС

    Големи преговори паднаха в Брюксел как да се харчат парите на европейците за следващите години. От една страна, проблемът идва заради зейналата дупка от 75 милиарда евро след Брекзит. От друга обаче, богатите страни, водени от Германия и Франция, не крият желанието си да ударят секирата на парите, с които по-бедните държави в ЕС трябва да изравнят
  • Как баща ми и колегите му спасиха Момичето

    Как баща ми и колегите му спасиха Момичето

    Замислете се колко щастие има в думите “Изписахме я!” ТАЗИ история е малко по-дълга, но така се получи. Не питах баща ми дали мога да я разкажа. Не питах и колегите му. Може и да се обидят. Но ще поема риска. Твърде важна е и ми се ще да не я замитаме под килима. Дано не ви разочаровам, но в нея няма да се разказва за фрапираща лекарска небрежност