Къде го видяхте това отвращение

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8119024 www.24chasa.bg

БОРИСЛАВ ЗЮМБЮЛЕВ

ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА В. “24 ЧАСА”

“24 часа” настоява за публично извинение - клевета e твърдението, че вестникът е срещу евро-атлантическите ценности

Уважаеми господа,

С голяма изненада прочетох в сайта “Дневник” доклад, за който се казва, че е изготвен от Центъра за изследване на демокрацията, и в който се твърди, че вестник “24 часа” е “защитник на проруски интереси”. Смятам това твърдение за клеветническо и напълно необосновано. Ще ви бъда благодарен, ако ми посочите някакви аргументи (публикации, твърдения и пр.), които обосновават подобен извод.

В противен случай приемам публикацията като част от злонамерена, очерняща кампания, която предизвиква сериозни репутационни и материални щети на изданието.

Отговорно заявявам, че в “24 часа” никога не е бил публикуван текст, в който под каквато и да е форма се е твърдяло, че евро-атлантическите ценности са отвратителни.

Настоявам и за публично извинение, защото смятам, че тази клевета не е безобидна, а цели злепоставянето на вестник “24 часа”, чийто сайт е най-големият в България изобщо.

Лепенето на етикети е примитивна пропагандна техника. Странно е, че ни поставят в такъв контекст, защото дори лично мен са ме атакували като твърде проамерикански настроен след моя статия, защитаваща сделката за F-16.

Запазваме си правото да потърсим правата си по законовия ред.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

  • Егоисти ли са богатите от ЕС

    Егоисти ли са богатите от ЕС

    Големи преговори паднаха в Брюксел как да се харчат парите на европейците за следващите години. От една страна, проблемът идва заради зейналата дупка от 75 милиарда евро след Брекзит. От друга обаче, богатите страни, водени от Германия и Франция, не крият желанието си да ударят секирата на парите, с които по-бедните държави в ЕС трябва да изравнят
  • Как баща ми и колегите му спасиха Момичето

    Как баща ми и колегите му спасиха Момичето

    Замислете се колко щастие има в думите “Изписахме я!” ТАЗИ история е малко по-дълга, но така се получи. Не питах баща ми дали мога да я разкажа. Не питах и колегите му. Може и да се обидят. Но ще поема риска. Твърде важна е и ми се ще да не я замитаме под килима. Дано не ви разочаровам, но в нея няма да се разказва за фрапираща лекарска небрежност