Къде го видяхте това отвращение

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8119024 www.24chasa.bg

БОРИСЛАВ ЗЮМБЮЛЕВ

ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА В. “24 ЧАСА”

“24 часа” настоява за публично извинение - клевета e твърдението, че вестникът е срещу евро-атлантическите ценности

Уважаеми господа,

С голяма изненада прочетох в сайта “Дневник” доклад, за който се казва, че е изготвен от Центъра за изследване на демокрацията, и в който се твърди, че вестник “24 часа” е “защитник на проруски интереси”. Смятам това твърдение за клеветническо и напълно необосновано. Ще ви бъда благодарен, ако ми посочите някакви аргументи (публикации, твърдения и пр.), които обосновават подобен извод.

В противен случай приемам публикацията като част от злонамерена, очерняща кампания, която предизвиква сериозни репутационни и материални щети на изданието.

Отговорно заявявам, че в “24 часа” никога не е бил публикуван текст, в който под каквато и да е форма се е твърдяло, че евро-атлантическите ценности са отвратителни.

Настоявам и за публично извинение, защото смятам, че тази клевета не е безобидна, а цели злепоставянето на вестник “24 часа”, чийто сайт е най-големият в България изобщо.

Лепенето на етикети е примитивна пропагандна техника. Странно е, че ни поставят в такъв контекст, защото дори лично мен са ме атакували като твърде проамерикански настроен след моя статия, защитаваща сделката за F-16.

Запазваме си правото да потърсим правата си по законовия ред.

  • Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    И най-големите оптимисти, и най-мрачните песимисти трябва да признаят, че сбъркаха - светът от вчера бавно се завръща въпреки всички апокалиптични прогнози. И черните лебеди, които сполетяха света с коронавируса, си заминават. Да си спомним колко ужасно изглеждаше бедствието с опасната коронавирусна зараза - в началото на март заради големите
  • Даниел Спасов, Катрин Селие, Милен Иванов и Александър Селие - двамата певци са със съпругата и сина на Марсел Селие.
СНИМКА: ФЕЙСБУК

    Загрижеността за бъдещето на “Мистерията на българските гласове” е наша мисия

    Златната марка “Мистерията на българските гласове” предизвика задочен спор на страниците на в. “24 часа” между певици от хора и настоящата диригентка Дора Христова. Днес публикуваме отговора на певеца Даниел Спасов, който също е част от историята на знаменития хор. “Писанията” на Дора Христова в отговор на отвореното писмо от народната певица Олга