Позорният “Луковмарш” трябва да бъде спрян

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8212370 www.24chasa.bg

Националистите от БНС отново се канят да провеждат т.нар. Луковмарш, въпреки че нямат разрешение за това. А главният прокурор разпореди проверка на организаторите на марша месец преди насрочената дата.

Въпреки това от лагера на националистите за поредна година се извършва познатата организация. Само бегъл поглед върху разпоредбите към участниците в марша показва ясно, че става въпрос за правила като на паравоенна структура. При това те се гордеят, че в последните 17 г. въпреки забраните си правят каквото поискат и величаят човек, който е бил водач на българските легионери и подозиран за близки връзки с националсоциалистите на Хитлер. Затова този позорен марш трябва да бъде спрян.

Напоследък и други се опитаха да правят шествия по улиците на София, все така уж водени от патриотични подбуди. Но мероприятието им се оказа пълен провал, защото събра няколкостотин души. Та и “Луковмарш” трябва да бъде спрян, защото подобни шествия само напомнят едни отдавна отминали времена, когато с шествия се решаваха човешки съдби.

  • Слава богу, поне банките са здрави

    Слава богу, поне банките са здрави

    Въпреки сравненията, които мнозина са склонни да направят с последната световна финансова криза, сега ситуацията се различава по нещо коренно различно. Преди 10 години банковата система бе изпаднала в колапс, трезорите преустановиха отпускането на кредити, много бизнеси пострадаха от това и дълго не можеха да се възстановят
  • Доказано! Истината тук!

    Доказано! Истината тук!

    Сляпата вяра в безумни “новинарски” сайтове е опасна. Заглавия само от главни букви не трябва да се превръщат в стандарт РЯДКО се обръщам към читателя с призив. Аз самият рядко откликвам позитивно на публични призиви, защото искрено не обичам да ми казват какво да правя – поредният признак, че въпреки опитите си не съм излязъл от пубертета