Ако ще се запасявате, вижте списъка на германците

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8238964 www.24chasa.bg

С паника или без, хората имат едно наум, за да тръгнат да купуват запаси заради задаващата се епидемия от коронавируса. Работата е там, че в такива ситуации повечето потребители просто трупат всякакви продукти, без идея нито за колко време ще им трябват, нито дали въобще ще ги употребят някога.

Затова е добре да се работи по принципа на германците. Там вече има примерен списък колко и какви продукти трябват на един човек за десетина дни, колкото примерно трае евентуална карантина. И в списъка има рационалност, защото от презапасяване няма полза, само ще задръстите къщата си. И дори и да не ползвате примерния списък на германците, всеки сам може да прецени какво ще му трябва, ако се наложи да остане дни наред вкъщи, без да излиза на пазар.

Най-важното обаче е хората, които пият редовно лекарства, да си ги набавят предварително.

Това не трябва да се оставя на случайността, защото често въпросните медикаменти са от жизнено значение за конкретния човек.

  • Защо кметът на “Красно село” загуби доверието на “Демократична България”

    Защо кметът на “Красно село” загуби доверието на “Демократична България”

    Скандалът с парите за патронажна грижа в софийския район “Красно село” по европейски проект постави на дневен ред два важни въпроса. Първият - защо районен кмет не трябва да получава допълнително заплащане по европейски проекти? Ами очевидно е - прекрачени са моралните граници от човека, поел отговорност със заемането на съответната властова
  • Георги Марков

    Георги Марков: С кого ще сменят Бойко? С Мангъра, Христо, Бабикян?

    Тези избори не са шега, че са по време на война. Вече прогнозирах, че Бойко с джипката - СИМВОЛ НА НАПРАВЕНОТО, ще бъде победител. За 5-ти пореден път ще бие БСП, според мен с 5%. Обещах ви в „Прогнозите на Георги Марков“ да кажа какво правителство ни чака: Според мен, ще се играе 2013 г. – победените ще направят правителство