Българино, твоята безотговорност и посредственост ще убият още лекари!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8532083 www.24chasa.bg
Георги Тодоров Снимка: Фейсбук

Георги Тодоров, който изучава политология във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий", според собственото му представяне, написа пост в памет на починалата от коронавируса лекарка д-р Илиана Иванова, който развълнува мнозина във фейсбук:

Здравей, българино!

Прощавай, че ти отнемам от огромната радост, че вече можеш да ходиш из парковете и да пиеш бира, а също така, че постигна геройството в мирно време, да не е задължително да носиш предпазна маска. Ти си лекар, вирусолог, инфекционист и разбираш от всичко. Безотговорно даваш акъл за неща, от които нищо не разбираш и хиляди нормални хора, които са научени да спазват правилата, трябва да се съобразяват с теб. Ти с лека ръка издаваш смъртни присъди на хора, защото имали придружаващи заболявания.

Тази снимка се разпространява във фейсбук в памет на д-р Илиана Иванова
Тази снимка се разпространява във фейсбук в памет на д-р Илиана Иванова

Погледни тази жена, българино!

Тя си отиде на 43 години, здрав и прав човек, българска майка, лекар, който даде живота си, за да живееш ти. Тя не се вълнуваше като теб, кога ще изяде агнето за Великден, кога ще ходи из парка, кога ще паднат КПП - тата, а беше на работното си място и изпълни достойно служебния си дълг, дори с цената на живота си.

Искаше от теб единствено, да направиш
" огромното " усилие, да си седиш вкъщи.

Продължавай все така, българино! Ти си велик, всезнаещ, световната конспирация ти е ясна, ти си най - умния и т.н.

Лошото е само, че този път твоята безотговорност и посредственост, която всеки ден ни натрапваш, ще убие още български лекари и достойни хора, които милеят за тази държава.

Нека кажем нейното име, защото тя не е статистика, а лекар, който даде живота си за България.

Дълбок поклон пред паметта Ви, д-р Илиана Иванова!

  • Протест с музика – по-добре, отколкото с бесилки

    Протест с музика – по-добре, отколкото с бесилки

    Какво ли не е видял Орлов мост през последните 30 години - и протестни вълни, и концерти. А в последните 80-ина дни - и шествия, и блокади, и палатки... Сега протестът се сети за тази символика и бе организиран концерт. Което определено изглежда по-добре от различни мрачни символи, които се появяваха сред недоволните на площада - ковчези, бесилки
  • Георги Марков: Никой не е в състояние да оправи съдебната власт в България

    Георги Марков: Никой не е в състояние да оправи съдебната власт в България

    Уважаемият вицепремиер Томислав Дончев вчера от трибуната на парламента сподели, че енергията, обхванала една част от българското общество, която е на площадите, ще бъде пропиляна, ако не доведе до промени. Какво трябва да се промени според него - законодателната рамка, дори и конституцията, за да може държавата да изпълни една от основните си