Хорото на сатаната и правото да бъдеш глупав

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8583026 www.24chasa.bg

Вчерашният протест на антиваксъри и други другари, освен че изнерви трафика в София, показа, че здравият разум е голяма ценност, която трябва да бъде защитавана.

Всъщност лозунгите, които се издигаха вчера, бяха срещу евентуалната задължителна имунизация при евентуалното изобретяване на ваксина срещу COVID-19. Докато в много други държави върви дебат, когато бъде създадена ваксина, кой ще е първи поред, тука тези другари пред парламента ревяха, че не искат да бъдат ваксинирани.

Всеки има конституционното право да бъде прост и да скандира каквото си иска.

В тази ситуация може да се протестира за много истински неща, но да излезеш и да ревеш как Бил Гейтс и сатанинските му слуги у нас искат с инжекциите да чипират всички хора, за да ги управляват в някакви диаболични оргии, ръководени от Сиатъл?

Подобни акции показват,че безогледното разпространение на всякакви глупости води до затъпяване на все по-големи общности и това може да се превърне в действителна заплаха за националната сигурност. Тревогите на лекарите, че сравнителното добро справяне на България с епидемията може много бързо да се провали, не са напразни.

Затова бихме препоръчали на всеки гражданин на България, на когото му пука за бъдещето но родината му, да опита да вдига нивото на здравия разум в близкото му обкръжение.

Разпространяването на фейк, споделянето на безобразни глупости за Файф джи и за вредата от ваксините провалят собственото ни съществуване.

Пазете близките си от вируса на вироглавството, за да се опазим и от китайския вирус.

Това че не харесвате Бойко Борисов, не означава, че трябва да вярвате на всякакви шарлатани. Не го харесвайте и протестирайте срещу правителството, но не губете здравия си разум. Както е нужен колективен имунитет, за да спре заразата, тъй ни е нужен и колективен здрав разум. Както се видя, животът е много крехко нещо и може да се промени изведнъж към по-зле, но именно в такива времена е важно да опазим главите си. Нищо друго няма значение.

  • Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    И най-големите оптимисти, и най-мрачните песимисти трябва да признаят, че сбъркаха - светът от вчера бавно се завръща въпреки всички апокалиптични прогнози. И черните лебеди, които сполетяха света с коронавируса, си заминават. Да си спомним колко ужасно изглеждаше бедствието с опасната коронавирусна зараза - в началото на март заради големите
  • Даниел Спасов, Катрин Селие, Милен Иванов и Александър Селие - двамата певци са със съпругата и сина на Марсел Селие.
СНИМКА: ФЕЙСБУК

    Загрижеността за бъдещето на “Мистерията на българските гласове” е наша мисия

    Златната марка “Мистерията на българските гласове” предизвика задочен спор на страниците на в. “24 часа” между певици от хора и настоящата диригентка Дора Христова. Днес публикуваме отговора на певеца Даниел Спасов, който също е част от историята на знаменития хор. “Писанията” на Дора Христова в отговор на отвореното писмо от народната певица Олга