Защо е този отвратителен пиар със смъртта?

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8601084 www.24chasa.bg

Коронавирусът оказва непознато странично действие върху поведението на политиците и те започват да говорят небивали глупости.

Иначе няма логично обяснение нито защо Бойко Борисов намеси смъртните случаи във Великобритания и Русия, рекламирайки видимо ефективните действия на българското правителство в справянето със заразата, нито защо Румен Радев заигра със смъртта в България, за да опровергае фактите.

И то по време на пандемия, когато хората и без това са тревожни и притеснени сериозно - за живота на близките си, за себе си, за бъдещия си живот. Да приписваш на своя опонент вина за починалите от естествена смърт, е отвратителен пиар!

И ако в следващите месеци премиер и президент обикалят държавата, за да спазват безопасното разстояние от 2 метра, и да се ругаят, това няма да направи спокойни българите.

Борисов работи и се опитва да комуникира с хората. Невинаги правителството се справя успешно, прави и грешки. Но президентът не намери нито думи, нито сили да окуражи българите, че ще преминат през заразата. Отгоре на всичко поведе и “черно хоро”. Дали защото завидя, че хората оцениха усилията на институциите в битката с COVID-19? Че България се справя добре срещу опасната зараза, признават и най-големите критици.

Толкова ли е трудно да го признаеш и предложиш разговор за живота след това? Спокоен, без нападки, без обиди, оптимистичен, защото и живите българи са важни, нали?

  • Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    Черните лебеди си отиват, светът от вчера бавно се завръща

    И най-големите оптимисти, и най-мрачните песимисти трябва да признаят, че сбъркаха - светът от вчера бавно се завръща въпреки всички апокалиптични прогнози. И черните лебеди, които сполетяха света с коронавируса, си заминават. Да си спомним колко ужасно изглеждаше бедствието с опасната коронавирусна зараза - в началото на март заради големите
  • Даниел Спасов, Катрин Селие, Милен Иванов и Александър Селие - двамата певци са със съпругата и сина на Марсел Селие.
СНИМКА: ФЕЙСБУК

    Загрижеността за бъдещето на “Мистерията на българските гласове” е наша мисия

    Златната марка “Мистерията на българските гласове” предизвика задочен спор на страниците на в. “24 часа” между певици от хора и настоящата диригентка Дора Христова. Днес публикуваме отговора на певеца Даниел Спасов, който също е част от историята на знаменития хор. “Писанията” на Дора Христова в отговор на отвореното писмо от народната певица Олга