Убийство по поръчка, а къде остана честта на пагона

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8610447 www.24chasa.bg

Мнозина ще се шокират, че е възможно действащ офицер от Националната служба за охрана да е оплетен с поръчково убийство.

Както наскоро журналистът Слави Ангелов припомни по повод побоя над него, някои хора у нас все още живеят във времената на мутрите. Когато освен всичко друго имаше немалко действащи ченгета, които работеха на по две и три работни места. Един ден са полицаи и служители от НСО, на другия ден охраняват важните мутри на прехода, пазят олигарсите и семействата им.

Разбира се, за такива хора въпросът с честта на пагона, за която са загивали хиляди български офицери, не означава абсолютно нищо. Нищо! За тях единствено водещо са парите - няма никакво значение дали нарушават клетвата им към знамето и републиката, към реномето на службата, в която работят, или въобще дали искат да опазят личното си достойнство.

След този скандал обаче с офицера от НСО спешно трябва да се направи проверка колко от хората в службата са лоялни към нея.

  • Честността е най-добрата политика

    Честността е най-добрата политика

    Идеята, която лансира новата ЦИК, назначена от Румен Радев - да се принудят социологическите агенции, които правят т.нар. екзитполове пред избирателните секции, да не дават данните на самите медии, които по същество са собственици на тези данни, тъй като те поръчват изследванията, е мракобесна и цели да прикрие отново купените гласове
  • Мая Манолова е председател на комисията за ревизия на властта.

    Манолова не разпна Борисов. Направи го мъченик

    С такива врагове на Бойко Борисов не са му нужни приятели. Той трябва да изпитва дълбока благодарност за миризливото кюспе от семки, сперматозоиди и кюлчета злато, което в петък до късно вечерта произвеждаше т.нар. комисия за ревизия на управлението му с т.нар „изслушване” на агробизнесмен.  Доброволецът щеше да прави потресаващи разкрития