Калина Андролова: Власт с фейкове не се взима. Корнела и Радев нямат достатъчно мозък, за да го разберат

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8641364 www.24chasa.bg
Калина Андорлова СНИМКА: Фейсбук

"Както винаги БСП разпространява фалшиви новини! Благодарим ви, че сте идиоти". Това написа журналистката Калина Андролова във фейсбук профила си във връзка с публикация на медия, която твърди, че председателят на Националният оперативен щаб ген. Венцислав Мутафичйски е казал: "Тези, които откажат ваксиниране срещу COVID-19, да лежат до 5 г. затвор или 10 000".

"Власт с фейкове не се взима. Корнела и Радев нямат достатъчно мозък, че да разберат това. Корнела и Радев разчитат на отсвирени олигарси да ги инсталират в изпълнителната власт, ама се чудя как ще управляват държавата?! С фалшиви новини и с внука на шефа на пропагандата от тодорживково време ли?!", пише още журналистката. 

  • За НСО по къси гащи и отвращението на избирателя

    За НСО по къси гащи и отвращението на избирателя

    Има нещо тотално сбъркано и неудобно в позите, които български държавници заемат, когато нещо, което зависи от тях, не е направено. Да вземем изявлението на Румен Радев отпреди няколко часа. Трябваше Христо Иванов да акостира пред лятната морска вила на Ахмед Доган (да признаем, че театралният подход осмисли тригодишното съшествуване на неговата