24chasa.bg №1 и през май

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8658584 www.24chasa.bg

Над 2,4 млн. души са чели сайта ни през изминалия месец, читателите явно търсят достоверна информация

1 858 896 българи са чели сайта на „24 часа“през май. Това показват данните на рейтинговата агенция „Гемиус“, която следи пазара в интернет. 39,85 % от хората, ползващи интернет в България, са посетили 24chasa.bg през месеца. Така онлайн изданието на най-уважавания вестник и през май е номер 1 сред новинарските сайтове. Сред всички е на трето място след пощата АБВ и сайта за обви olx.bg – нормално за времената, когато хората си стоят вкъщи.

Над 28,5 млн. страници са разлистили читателите ни. те са отделяли на сайта над 23 мин. при посещение.

Всъщност реалните посетители на 24 часа онлайн са около 2,4 млн. „Гемиус“ мери само българската аудитория, защото такива данни искат рекламодателите. Сайтът обаче има още 20 на сто посетители от чужбина. По данни на Гугъл Аналитикс почти половин млн. души от чужбина са посетили сайта ни през изминалия месец.

На какво се дължи този успех?

На достоверната информация и експертните материали, показват изследвания. 

  • Протестирайте, но внимавайте да не ви употребят

    Протестирайте, но внимавайте да не ви употребят

    Млади и стари, хора от различни професии и социални прослойки издигат глас на протест - вече дни наред. Искат оставки, очакват борба с корупцията, настояват за справедливост. И точно накърненото чувство за справедливост е онова, което, на първо място, става повод за обществено напрежение, което един ден се излива в протестите на гражданите