Георги Марков: Орбан пише история

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8927894 www.24chasa.bg
Георги Марков

Орбан пише история. Вчера гледах на живо речта му на националния празник. Ще има Централноевропейски съюз, който ще бъде ХРИСТИЯНСКИ. Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Словения и Латвия не допускат миграция на ножа, гей бракове и джендър идеология. Тези страни са сигурни. В тях мигранти не колят, не изнасилват малолетни и не палят катедрали.

Чака се Италия, след като салвините на Салвини победят сардините на Сорос. Прав е Виктор, като казва - 1989 мислех, че Западът е нашето спасение, а сега мисля, че ние ще бъдем спасението на Европа.

Той говори в присъствието на президента и председателя на парламента. Тримата - Виктор, Янош и Ласло през 1988 г. направиха ФИДЕС и 32 години не се скараха. Унгарска работа.

(От фейсбук)

  • Вода газим, жадни ходим с ваксините

    Вода газим, жадни ходим с ваксините

    Може ли да е утеха и повод за надежда, че броят на починалите от COVID в седмицата 9-16 октомври е 615 при 621 миналата седмица? Едва ли, макар че всеки един спасен човешки живот е победа в неваксинирана България. Умрелите в сравнение с миналия октомври са 2,7 пъти повече. Статистиката е безпощадна - 1300 българи с коронавирус са починали от 1 до
  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо