Виктор Димчев за протестите: Група глупци говори от името на народа

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9144889 www.24chasa.bg
Виктор Димчев СНИМКА: Фейсбук

"Това е днешния протест пред ВСС срещу Гешев", написал е във фейсбук профила си операторът и фотограф Виктор Димчев, който напоследък стана известен с преброяването на присъстващите на протестите. Той е пуснал и снимка, на която се вижда само един трамвай.
  "Организират го няколко партии и граждански организации с претенции, че носят промяната, продължава той. Не виждате протестиращите, защото са зад трамвая. Толкова за народната воля."

По-рано през деня той пак е писал за протестите:

Призрачен протест - празни думи вечер, празни проп будки денем. Уж се събират подписи, уж се бори диктатурата, уж е масово.

В съседните кафета е пълно с опозиционни депутати и рушители на статуквото, които наблягат на лате, макиато и сутрешни коктейли.
После групата глупци се събира и говори от името на народа.
Да си знаете.

  • Отваряйте си очите в хибридния свят - и измамниците са онлайн

    Отваряйте си очите в хибридния свят - и измамниците са онлайн

    Искаме или не, все повече ежедневни дейности се пренасят онлайн. От срещите и разговорите, през сделки и разплащания, учене и работа. Трендът се развиваше и преди пандемията, но тя даде силен тласък на преминаването на живота в “хибриден” режим. Няма как човек да се изолира от все по-разширяващата се вселена на безжичните мрежи, приложенията