Отчаянието е грях, младите и умните ще ни спасят (Видео)

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9173515 www.24chasa.bg
Отличниците на България

Поуката от тазгодишната церемония по отличаване на “Отличниците на България” е, че умните хора са нашата надежда за избавление.

“Отличниците на България” е кампания на “24 часа”, която правим за четвърти път и този път бе онлайн, в която награждаваме млади българи с изключителни постижения, не просто деца, които са получили шестици.

Та именно от тях дойде предложението, когато гимназистите се върнат в клас всички ученици да са с маски в клас.

Има надежда - не всички са антимаскъри и антиваксъри, обладани от тъпи конспиративни теории, а напротив - най-добрите от най-добрите имат останал здрав разум в главите и избавлението ще дойде от тях.

В тая връзка бедите никога не идват сами и освен коронавирус нашите съседки Турция и Гърция бяха ударени от колосален трус - почти от 7-а степен по Рихтер на 18 километра от остров Самос, разположен край брега на Мала Азия.

Затова е важно, хора, да се стегнем, а не да се лигавим с тоя коронавирус, защото не знаем какво още ще ни сполети.

Отчаянието и унинието са смъртни грехове.

Не бива да живеем с мисълта, че #всичкишеомрем, а да се борим, защото накрая всичко ще е наред.

  • Отваряйте си очите в хибридния свят - и измамниците са онлайн

    Отваряйте си очите в хибридния свят - и измамниците са онлайн

    Искаме или не, все повече ежедневни дейности се пренасят онлайн. От срещите и разговорите, през сделки и разплащания, учене и работа. Трендът се развиваше и преди пандемията, но тя даде силен тласък на преминаването на живота в “хибриден” режим. Няма как човек да се изолира от все по-разширяващата се вселена на безжичните мрежи, приложенията