Това не са протести, а дълго, досадно и тъпо поднесено мероприятие

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9235911 www.24chasa.bg
Виктор Димчев

Протестите свършиха? Победихме или загубихме?

Всъщност "протести" през последната година наричаме политическата кампания на група регистрирани и нерегистрирани партии, чиято основна, единствена и фундаментална цел е да осигурят заплати за част от своя партиен елит в следващия Парламент.

Не, това не са протести, а дълго, досадно и тъпо поднесено мероприятие, чиято задача е да обезпечи заплати и представителство за група хора, чиято цел нито преди 10 години, нито сега, нито след 10 години ще бъде да промени нещо в страната.

Просто за едните заплати иде реч. Простичко.

Поименно мога да ви изброя заплатаджиите, организациите, идеите и скритата адженда на тоя или оня.

От години ги храним с данъците си. Далеч по-вредни са от дупките в здравната система.

Едни и същи са - Мая Манолова, тръгнала като секретарка на синия кмет на Кюстендил, през измамата Костинброд, до кревата на величията и омбудсрамския пост.

Христо Иванов - от стипендиите в USA през синекурните длъжности, чашите с уиски, веселите млади секлецарки и витиеватите глупости.

Слави Трифонов - от червените ферарита, бясната чалга и повсеместната простотия, през облизването на тоя или оня политик две десетилетия, до сегашния образ на светец, спасител и морален стожер.

Корнелия и Свиленски - принудени да търгуват резултатите от собствените им съсипани бракове, политически и реални, в тежък конформизъм с всичко, което е работническо.

Настимир и индианците наоколо, Йоло и Боец-ангажираните поплювковци, яйцеметите, шизоорловистите, оня лумпен Костя Копейката, останалата обществена шлака тип Дионисий, Мангъров и неговата азбучна тъпотия, хилядите безименни, Росен Данса, Божката Ритона, колко ли са, да не изброявам пастмината поименно.

Вервайте им.

/От фейсбук/

  • Братя македонци, с юмруци ли ще влезете в Европа

    Братя македонци, с юмруци ли ще влезете в Европа

    Буквално с няколко часа се разминаха две събития в Северна Македония, които на пръв поглед нямат нищо общо. В сряда в град Струмица е бил пребит гражданин с български произход и той се е оплакал в генералното ни консулство в Битоля. А междувременно в четвъртък и петък в Скопие заседава онази комисия
  • Георги Марков

    Георги Марков: С кого ще сменят Бойко? С Мангъра, Христо, Бабикян?

    Тези избори не са шега, че са по време на война. Вече прогнозирах, че Бойко с джипката - СИМВОЛ НА НАПРАВЕНОТО, ще бъде победител. За 5-ти пореден път ще бие БСП, според мен с 5%. Обещах ви в „Прогнозите на Георги Марков“ да кажа какво правителство ни чака: Според мен, ще се играе 2013 г. – победените ще направят правителство