В България мама е жена, а татко – мъж. Така е било през вековете, така и ще бъде!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9245955 www.24chasa.bg
Георги Марков

Да пратим телеграма до Брюксел – днес е Въведение Богородично, празник на християнското семейство. България празнува!

С оглед на последните политически решения на Европейския парламент и Европейската комисия, препоръчващи ни да приемем джендър идеологията, да им изпратим телеграма: днес цяла България празнува Въведение Богородично – Ден на християнското семейство.

Публично се изказаха председателят на парламента Цвета Караянчева, премиерът Бойко Борисов и лидерът на опозицията Корнелия Нинова. Последната дори допълни: "Нека пазим традициите и ценностите на християнското семейство от неспиращите опити те да бъдат подменени и да възпитаваме децата си в духа на тези ценности".

Точно Въведение Богородично е моментът да обърнем внимание на брюкселските чиновници, че в България мама е жена, а татко – мъж. Така е било през вековете, така и ще бъде!

(От Фейсбук)

  • Отваряйте си очите в хибридния свят - и измамниците са онлайн

    Отваряйте си очите в хибридния свят - и измамниците са онлайн

    Искаме или не, все повече ежедневни дейности се пренасят онлайн. От срещите и разговорите, през сделки и разплащания, учене и работа. Трендът се развиваше и преди пандемията, но тя даде силен тласък на преминаването на живота в “хибриден” режим. Няма как човек да се изолира от все по-разширяващата се вселена на безжичните мрежи, приложенията