В България мама е жена, а татко – мъж. Така е било през вековете, така и ще бъде!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9245955 www.24chasa.bg
Георги Марков

Да пратим телеграма до Брюксел – днес е Въведение Богородично, празник на християнското семейство. България празнува!

С оглед на последните политически решения на Европейския парламент и Европейската комисия, препоръчващи ни да приемем джендър идеологията, да им изпратим телеграма: днес цяла България празнува Въведение Богородично – Ден на християнското семейство.

Публично се изказаха председателят на парламента Цвета Караянчева, премиерът Бойко Борисов и лидерът на опозицията Корнелия Нинова. Последната дори допълни: "Нека пазим традициите и ценностите на християнското семейство от неспиращите опити те да бъдат подменени и да възпитаваме децата си в духа на тези ценности".

Точно Въведение Богородично е моментът да обърнем внимание на брюкселските чиновници, че в България мама е жена, а татко – мъж. Така е било през вековете, така и ще бъде!

(От Фейсбук)

  • Да спреш до непознатия в беда, вместо да го подминеш

    Да спреш до непознатия в беда, вместо да го подминеш

    Всеки втори от младите шофьори се чувства подготвен да окаже помощ на пострадал в катастрофа, показва проучване. Едно е обаче да имаш знанията да го направиш, друго е да имаш волята да помогнеш, когато не си засегнат лично. Варненецът Йордан Йорданов, който предотврати самоубийство на възрастна жена на Аспаруховия мост, разказва как видял жената
  • Мая Манолова е председател на комисията за ревизия на властта.

    Коментар на седмицата №2: Манолова не разпна Борисов. Направи го мъченик

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №2 и е събрал над 127 хил. прочитания. С такива врагове на Бойко Борисов не са му нужни приятели. Той трябва да изпитва дълбока благодарност за миризливото кюспе от семки, сперматозоиди и кюлчета злато, което в петък до късно вечерта произвеждаше т.нар