В България мама е жена, а татко – мъж. Така е било през вековете, така и ще бъде!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9245955 www.24chasa.bg
Георги Марков

Да пратим телеграма до Брюксел – днес е Въведение Богородично, празник на християнското семейство. България празнува!

С оглед на последните политически решения на Европейския парламент и Европейската комисия, препоръчващи ни да приемем джендър идеологията, да им изпратим телеграма: днес цяла България празнува Въведение Богородично – Ден на християнското семейство.

Публично се изказаха председателят на парламента Цвета Караянчева, премиерът Бойко Борисов и лидерът на опозицията Корнелия Нинова. Последната дори допълни: "Нека пазим традициите и ценностите на християнското семейство от неспиращите опити те да бъдат подменени и да възпитаваме децата си в духа на тези ценности".

Точно Въведение Богородично е моментът да обърнем внимание на брюкселските чиновници, че в България мама е жена, а татко – мъж. Така е било през вековете, така и ще бъде!

(От Фейсбук)

  • Нов национален стадион – крайно време беше

    Нов национален стадион – крайно време беше

    В интервю за “24 часа” - първо след победата на конгреса над Димитър Бербатов, преизбраният за пети път за президент на БФС Борислав Михайлов разкрива четирите си основни цели, които си е набелязал в следващите четири години. Цялото интервю може да прочетете в съботния ни брой, но Михайлов признава, че една от мечтите му винаги е била нов
  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо