Проф. Чирков спаси хиляди животи. България загуби светило в медицината

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9253699 www.24chasa.bg
Георги Марков

Проф. Чирков спаси хиляди животи, създаде достойни ученици, днес именити професори. Показа на всички в България как се прави модерна болница – "Св. Екатерина".

Бог да прости проф. Чирков!

Алекс си отиде в любимата му Варна, където беше избран за депутат във Великото народно събрание с космически резултат. Още е пред очите ми на грандиозния митинг на СДС през февруари '90 г., когато от трибуната пред националната банка каза, че: "България е обрулена държава". След 30 г. приятелство, мога да кажа, че беше прекрасен човек и истински европеец. За последно се чухме преди няколко дни.

България загуби светило в медицината.

(От Фейсбук)

  • Продължение на Сръбско-българската война в Югозападна Северна Македония

    Продължение на Сръбско-българската война в Югозападна Северна Македония

    Село Вевчани, където на кукерски панаир онзи ден изгориха българското знаме, се намира в югозападната част на Република Северна Македония (РСМ). Името и историята на това село са тясно свързани с българщината. В хрониките на селото се споменава за първо българско мъжко училище “Свети Спас”, а през 1890 г. за девическо училище “Надежда”
  • Георги Марков

    Георги Марков: Не се предавай, Доналд Тръмп!

    От президентския стол на Велика Америка слиза Доналд Тръмп. Най-голямата политическа на коронавируса, но на световната политическа сцена остава явлението тръмпизъм. Не на глобализма ! Да на патриотизма! Да на националния суверенитет ! Да на защитата на границите от незаконни мигранти ! Да на националната идентичност