Без майтап, ще е добре да ни чипират

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9281723 www.24chasa.bg

Сега, когато ваксините са на прага, най-гадни са разни лекари, които се изказват с лек скептицизъм за светлината, която взе да се вижда в далечината.

Всички ваксини, които ще бъдат допуснати на европейския пазар, минаха през пълен цикъл на изпитвания за безопасност, което забави обявяването на резултатите по тяхната ефективност.

Заради това “Спутник V” бе произведена още през лятото, но нещо се ослушаха с прилагането ѝ, докато не се одобрят аналогичните европейски.

В тоя смисъл бруталните антиваксъри, които не искат да бъдат чипирани, което си е тяхно право, са по-безвредни. Но титулувани личности, които говорят глупости, е най-малкото подлост, което създава рискове за живота на хиляди. Но като стана дума за чипове, си мислим, че май наистина ще е по-добре заедно с ваксината да ни имплантират и чипове, за да се разпознаваме отдалеч тези, които сме ваксинирани  и да можем да общуваме. Разбира се, може и да не е съвсем като в матрицата, но някакъв код, с който да се отваря приложение на телефона, за да могат такива хора да ходят на дискотеки, да летят със самолети и прочее без риск за околните.

  • За какво друго да получиш затвор до гроб,
ако не за разстрела на детето си

    За какво друго да получиш затвор до гроб, ако не за разстрела на детето си

    Петчленен състав на Софийския градски съд с председател съдия Иван Коев “наказа” с 20 г. затвор двойния убиец Викторио Александров, който разстреля доскорошната си приятелка и едногодишната им дъщеричка. Присъдата е шокираща, възмутителна. Това е най-лекото наказание поне за последните 20 години, давано на двоен убиец с доказана вина
  • Георги Марков

    Георги Марков: Не се предавай, Доналд Тръмп!

    От президентския стол на Велика Америка слиза Доналд Тръмп. Най-голямата политическа жертва на коронавируса, но на световната политическа сцена остава явлението тръмпизъм. Не на глобализма ! Да на патриотизма! Да на националния суверенитет ! Да на защитата на границите от незаконни мигранти ! Да на националната идентичност