Георги Марков: 2020 г. - Борисов победи опозицията с 5:0

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9367440 www.24chasa.bg

Уважеми читатели на вестник "24 часа",

Преди 2 месеца унгарският премиер Виктор Орбан направи нестандартно обръшение към нацията в популярното издание "Magyar Nemzet". Говорейки за Европа, той спомена изрично България, казвайки, че българското правителство е "нападнато отвсякъде, но ще се справи ". Прав е Ванката Кръстев, че Орбан има невероятен усет за ситуациите. Наш Бойко се справи. Ще изкара пълен мандат и победи опозицията с 5:0, вижте как:

1. Борисов и протестите

Последните 2-3 години Светът и Европа се скъсаха от протести: Като започнем от великата Франция, където жълтите жилетки изпотрошиха Париж, но Макрон си упралява, минем през великата Германия, където Меркел удари як бой на протестиращите в Берлин и си управлява и стигнем до великата Америка, където протестиращите дори обезглавиха Исус Христос.
Нормално беше и в България да има протести - Бойко не е победил с 68% като Тони Блеър при мажоритарна избирателна система, нито като Виктор Орбан при 67% при смесена избирателна система. Бойко е избран с 33% при пропорционална избирателна система с нисък праг за влизане от 4%. При малко над 50% гласували, реалната му подкрепа сред 100% избиратели е около 17%. Винаги ще има недоволни - никой в света не е избран с 100%..
Неолибералните и леви медии, политолози и партии запяха в един глас - "Хората са на улицата!" Истината обаче, която бе видима е, че САМО НЯКОИ ХОРА БЯХА НА УЛИЦАТА. Нищожно малко, под 1% от избирателите. Протестът НЕ БЕ НАЦИОНАЛЕН, а мини софийски. Естествено синдикална стачка нямаше и как да има - за 2019 г. сме трети по растеж след Унгария и Поша и с висок кредитен рейтинг. Заплатите и пенсиите достигнаха най-високият си ръст за прехода.
На неолибералните и леви мислители ще припомня, че в България имаше уникален протест, най-големият в Европа за последните 30 години - но той не беше срещу ГЕРБ и Борисов, а срещу БСП и Луканов. 900 000 стачкуваха под егидата на КТ "Подкрепа", спря градския, междуградски и жп транспорт, спряха и самолетите. България беше парализирана и изолирана от света, заради причинената й от червените национална катастрофа. Лукановата есен 1990 г. не се повтори есента на 2020 г. Затова Луканов си отиде, а Бойко остана.
Като истински "хитър Петър" на прехода, за разлика от Вучич, Макрон, Меркел и т.н., Бойко не посегна на протестиращите, въпреки тежките нарушения на Конституцията и закона. Не се проля кръв. Полицията се намеси едва в ситуация на неизбежна самоотбрана и крайна необходимост. Така Великото народно въстание не се състоя, а се състоя Великото народно освинване с домати и яйца. На площада го няма Йоло Денев, няма я даже и Мая.
БОРИСОВ - ПРОТЕСТИТЕ 1:0

2. Боросов и президента

Радев загуби легитимност още като вдигна юмрук и направи опит за държавен преврат. Приличаше на селянин от партизанския отряд "Чавдар" от септември 1944 г.. Взел се за Ален Делон, нарече правителството и депутатите от управляващото мнозинство "мутри", както и стоящите зад тях 1 150 000 избиратели.
Случи се нещо нечувано за прехода: Нарече мутри и бащите на прехода, като дисидента д-р Желев, страдалците Петър Дертлиев, Милан Дренчев, Стефан Савов и др., както и тези десетки хиляди, свалили чл.1 от Конституцията на 14.12.1989 г.
Държавният глава се самоотстрани като такъв, защото се видя, че дори и минимално не може да олицетвори единството на нацията. Той нарече няколко хиляди протестиращи почтени, а останалите милиони българи непочтени. Разгроми Конституцията, призовавайки парламента да се саморазпусне, само дето в основния закон такава възможност няма.
България остана без главнокомандващ по време на война. Радев дезертира от битката с чумата. Някой казват, абе това не е война, няма окопи и бомби и т.н. Ами няма, защото войната е биологична , затова сменихме КАСКИТЕ С МАСКИТЕ. В съседна Сърбия към момента загиналите от чумата са в пъти повече от загиналите по време на бомбардировките и инвазията на НАТО през 1999 г.
Така Бойко стана и главнокомандващ и през пролетта ни спаси от чумата, ще ни спаси и следващата пролет, защото служебно правителство няма да има.
БОРИСОВ - РАДЕВ 1:0

3. Бойко и БСП

В рамките на мандата Бойко победи 2 пъти БСП на редовни и местни избори. Преди евровота БСП напуснаха парламента - тръгнаха като аслани, върнаха се като по..ани. На местния вот поискаха пилците да се броят на есен, ама отказаха да ги броят. Наложи се аз да ги преброя в Парламента. Изкараха едва няколко кмета в 5-6 града. Бяха буквално разбити в цяла България.
БСП заедно с румънските социалисити са една от най-силните партии в Европа. Това прави победите на Бойко много сладки. Бие лидерът на ПЕС, Станишев и зам. председателят на Световния социалистически интернационал, Нинова.
От партийни форуми БСП прегря като албански реотан - парламентарната група се разпадна, напуснаха я знакови лица, като проф. Жаблянов и хубавецът Краси от Варна. Ти да видиш - изключиха от партията и кмета на Перник, така че БСП няма принос в решаването на водната криза в града.
Вероятно БСП ще иска да чуе как пеят пилците на пролет. Ами аз я знам песента - "Славейчето пее, Бойко да живее!"
БОЙКО - БСП 1:0

4. Борисов и ДПС

ДПС не е ураджийска, а аналитична партия. Затова овреме показа червен картон на Радев. Движението проведе свой висок форум, на който се чу един много силен глас, който тепърва ще бъде анализиран. Не друг, а султан Ердоган, не в Новогодишна телеграма а НАРОЧНО на форума на ДПС, нарече Бойко: "СКЪП ПРИЯТЕЛ", справил се отлично с корона-кризата. Президентът Ердоган е не просто държавен глава на съседна страна, а човек на когото ЕВРОПА ПЛАЩА, ЗА ДА НИ ПАЗИ ОТ МИГРАНТИ. Да си спомним как пусна една малка порция, та гърците полудяха и започнаха да правят стена на границата. Западна Европа им заръкопляска като дойде на "орбановия" от 2015 г.
Да те нарече "скъп приятел" лидерът на страната с най-силната армия в Европа и то пред ДПС си е успех за Бойко.
БОРИСОВ - ДПС 1:0

5. Борисов - "Да България"

Партията джудже, убила СДС и агент на БСП, направи голям хаир на Борисов. Бай Радан и Христо Иванов влязоха в ролята на "полезни-идиоти", сезирайки Европарламента да направи евроинквизиция на Бойко. В резултат Борисов получи подкрепа не само на ЕНП, но и на цялата европейска десница, и то с гласуване. И Иванчо от улицата разбра от решението на европарламента, че гласуваш ли за "Да България" ще получиш ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, МИГРАНТИ, ГЕЙ БРАКОВЕ и МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО. Така решиха соросоидите - комунистите, социалистите, неолибералите и зелените, покровители на "Да България".
БОРИСОВ - 'ДА БЪЛГАРИЯ' 1:0

ЗАКЛЮЧНИЕ:
2020 г. приключва с победа на Бойко Борисов над опозицията с 5:0.
Какво ще стане на изборите 2021?
Победите досега на ГЕРБ са 4:0 и ще станат 5:0.

  • Хронично болните да получат по-бързо ваксина

    Хронично болните да получат по-бързо ваксина

    Добре е, че се проявява гъвкавост при ваксинирането на различни групи. След хората на първа линия, които справедливо първи получиха възможност да се ваксинират, се отвориха възможности за имунизиране и на хора, които не попадат в плановете за ваксинация сред първите фази. Включително и с т.нар. зелени коридори
  • Депутатът от ГЕРБ Георги Марков

    Георги Марков: Виктор Орбан напуска ЕНП

    Трите милиона избиратели на Виктор Орбан са във възторг. Партията „ФИДЕС” напуска неолибералното и олевяло ЕНП (Европейската народна партия). Това ЕНП не е онова ЕНП. ЕНП-то на великия обединител на Германия Хелмут Кол, на Жак Ширак, на Хосе Мария Аснар, на Едмунд Щойбер. Това не е ЕНП-то, което, водено от Мартенс и Орбан - като негов