Драгомир Симеонов за речта на Радев: Да не е снимано с дрон?

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9369079 www.24chasa.bg
Драгомир Симеонов

Мога ли вече да кажа, че речта на президента снощи не беше нищо особено, пише във фейсбук журналистът Драгомир Симеонов.

И продължава: "но интрото с подредените гвардейци в коридора беше впечатляващо! Страхотна операторска работа! Може би дори е снимано с дрон."

Пак във фейсбук режисьорът Евгений Михайлов коментира речта на Радев, като "фалшивото, напомпано злобно и смешно слово на (п)Резидента".

  • Амфетамин, канабис, вино и ракия - иди, че карай без страх

    Амфетамин, канабис, вино и ракия - иди, че карай без страх

    Впечатляващи са резултатите от само една полицейска акция на пътя. За 24 часа в Пловдив и областта от проверените близо 1100 автомобила 24 шофьори останаха без книжка, двама са в ареста за подкуп, дрогираните с амфетамин и канабис са осем, а пияните са четирима, като един от тях е с рекорд от 3,24 промила алкохол в кръвта
  • Георги Марков

    Георги Марков: Не се предавай, Доналд Тръмп!

    От президентския стол на Велика Америка слиза Доналд Тръмп. Най-голямата политическа жертва на коронавируса, но на световната политическа сцена остава явлението тръмпизъм. Не на глобализма ! Да на патриотизма! Да на националния суверенитет ! Да на защитата на границите от незаконни мигранти ! Да на националната идентичност