Даваме ви платформа за ваши видеа - благодарете на лекар, учител, любим! Ето как!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9439567 www.24chasa.bg

Преживяхме и научихме много през трудната 2020-а. Едно нещо стана безпощадно ясно - освен ваксина за коронавируса спешно ни е необходима имунизация срещу страха, омразата, недоверието и конспирациите.

И задължително всекидневна употреба на думата “благодарност”.

“24 часа” ви подарява тази възможност - да благодарите на лекар, учител, приятел, родител, на непознат, от когото сте получили добро, подкрепа, помощ, пример.

Запишете с телефона си видео до една минута, или 200 MB, със своето послание и ни го изпратете на https://www.24chasa.bg/myvideos. Чрез сайта 24chasa.bg то ще стигне освен до адресата и до милиони читатели.

Изминалата ужасна година показа, че доброто е заразно, и затова вярваме, че благодарността ще се умножи по много.

Ние благодарим на Вас!

  • За приноса на президента Желев и новия площад на негово име

    За приноса на президента Желев и новия площад на негово име

    Когато преди време един от основателите на СДС Петко Симеонов предложи в петиция софийското летище да носи името на д-р Желю Желев, един началник на висока канцелария буквално се изгаври с приноса на първия демократично избран президент на България. Днес обаче е факт - площад до новата сграда на парламента ще носи името на д-р Желев
  • Депутатът от ГЕРБ Георги Марков

    Георги Марков: Виктор Орбан напуска ЕНП

    Трите милиона избиратели на Виктор Орбан са във възторг. Партията „ФИДЕС” напуска неолибералното и олевяло ЕНП (Европейската народна партия). Това ЕНП не е онова ЕНП. ЕНП-то на великия обединител на Германия Хелмут Кол, на Жак Ширак, на Хосе Мария Аснар, на Едмунд Щойбер. Това не е ЕНП-то, което, водено от Мартенс и Орбан - като негов