Иван Сотиров: Сега няма ли да коленичите пред покоите на Радев?

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9443553 www.24chasa.bg
Иван Сотиров СНИМКА: Фейсбук

"Да питам някои приятели: Сега няма ли пак да коленичите пред покоите на Радев с призив за достойна позиция в подкрепа за Навални?". Това написа бившият депутат от СДС Иван Сотиров във фейсбук.

Публикацията му е на фона на словесната престрелка между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев.

Министър-председателят неколкократно коментира в последните дни, че липсва позиция от страна на държавния ни глава за ареста на руския опозиционер Алексей Навални и съпругата му. 

Радев пък от своя страна отвърна, че Борисов се прави на радетел за демокрация.

Да питам някои приятели: Сега няма ли пак да коленичите пред покоите на Радев с призив за достойна позиция в подкрепа за Навални?

Публикувахте от Ivan Sotirov в Събота, 23 януари 2021 г.
  • За приноса на президента Желев и новия площад на негово име

    За приноса на президента Желев и новия площад на негово име

    Когато преди време един от основателите на СДС Петко Симеонов предложи в петиция софийското летище да носи името на д-р Желю Желев, един началник на висока канцелария буквално се изгаври с приноса на първия демократично избран президент на България. Днес обаче е факт - площад до новата сграда на парламента ще носи името на д-р Желев
  • Депутатът от ГЕРБ Георги Марков

    Георги Марков: Виктор Орбан напуска ЕНП

    Трите милиона избиратели на Виктор Орбан са във възторг. Партията „ФИДЕС” напуска неолибералното и олевяло ЕНП (Европейската народна партия). Това ЕНП не е онова ЕНП. ЕНП-то на великия обединител на Германия Хелмут Кол, на Жак Ширак, на Хосе Мария Аснар, на Едмунд Щойбер. Това не е ЕНП-то, което, водено от Мартенс и Орбан - като негов