Георги Марков: Да гледаме "Спутник", после към Навални

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9455783 www.24chasa.bg
Георги Марков СНИМКА: Архив

Европа се провали с ваксините

След 16 години, канцлерът - госпожа Меркел, е в паника. "Изтървахме вируса!", каза тя пред колегите си от германските провинции.

В Италия, премиерът Конте подаде оставка. В Холандия, Рюте, който също е в оставка, се е хванал за главата след уличните боеве между полиция и протестиращи срещу карантината.

Европа губи засега биологичната война, наречена коронавирус. ЕС се провали с ваксините като време, да не говорим като количества. Държавите тръгнаха сами да се спасяват. Орбан купи от руснаците два милиона ваксини от "Спутник". Унгарският външен министър Петер Сиярто публично заяви, че след като е сключил договор за ваксини с китайците, 14 страни-членки на ЕС са се обадили в министерството, за да поискат координатите на китайския производител.

Бойко се бори добре с чумата, но без ваксини няма да стане! Хубаво гледаме към Русия, но първо да погледнем "Спутник", а след това Навални.

Да не забравяме, че по-важно от живота и здравето на хората няма. Тук не може да има политически предразсъдъци и търговски интереси!

Живеем като идиоти! Нищо не е същото!

  • Да спреш до непознатия в беда, вместо да го подминеш

    Да спреш до непознатия в беда, вместо да го подминеш

    Всеки втори от младите шофьори се чувства подготвен да окаже помощ на пострадал в катастрофа, показва проучване. Едно е обаче да имаш знанията да го направиш, друго е да имаш волята да помогнеш, когато не си засегнат лично. Варненецът Йордан Йорданов, който предотврати самоубийство на възрастна жена на Аспаруховия мост, разказва как видял жената
  • Мая Манолова е председател на комисията за ревизия на властта.

    Коментар на седмицата №2: Манолова не разпна Борисов. Направи го мъченик

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №2 и е събрал над 127 хил. прочитания. С такива врагове на Бойко Борисов не са му нужни приятели. Той трябва да изпитва дълбока благодарност за миризливото кюспе от семки, сперматозоиди и кюлчета злато, което в петък до късно вечерта произвеждаше т.нар