Георги Марков: Да гледаме "Спутник", после към Навални

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9455783 www.24chasa.bg
Георги Марков СНИМКА: Архив

Европа се провали с ваксините

След 16 години, канцлерът - госпожа Меркел, е в паника. "Изтървахме вируса!", каза тя пред колегите си от германските провинции.

В Италия, премиерът Конте подаде оставка. В Холандия, Рюте, който също е в оставка, се е хванал за главата след уличните боеве между полиция и протестиращи срещу карантината.

Европа губи засега биологичната война, наречена коронавирус. ЕС се провали с ваксините като време, да не говорим като количества. Държавите тръгнаха сами да се спасяват. Орбан купи от руснаците два милиона ваксини от "Спутник". Унгарският външен министър Петер Сиярто публично заяви, че след като е сключил договор за ваксини с китайците, 14 страни-членки на ЕС са се обадили в министерството, за да поискат координатите на китайския производител.

Бойко се бори добре с чумата, но без ваксини няма да стане! Хубаво гледаме към Русия, но първо да погледнем "Спутник", а след това Навални.

Да не забравяме, че по-важно от живота и здравето на хората няма. Тук не може да има политически предразсъдъци и търговски интереси!

Живеем като идиоти! Нищо не е същото!

  • За приноса на президента Желев и новия площад на негово име

    За приноса на президента Желев и новия площад на негово име

    Когато преди време един от основателите на СДС Петко Симеонов предложи в петиция софийското летище да носи името на д-р Желю Желев, един началник на висока канцелария буквално се изгаври с приноса на първия демократично избран президент на България. Днес обаче е факт - площад до новата сграда на парламента ще носи името на д-р Желев
  • Депутатът от ГЕРБ Георги Марков

    Георги Марков: Виктор Орбан напуска ЕНП

    Трите милиона избиратели на Виктор Орбан са във възторг. Партията „ФИДЕС” напуска неолибералното и олевяло ЕНП (Европейската народна партия). Това ЕНП не е онова ЕНП. ЕНП-то на великия обединител на Германия Хелмут Кол, на Жак Ширак, на Хосе Мария Аснар, на Едмунд Щойбер. Това не е ЕНП-то, което, водено от Мартенс и Орбан - като негов