Чуйте днес началото на нов сериал - подкастът "24 часа от живота"

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9527583 www.24chasa.bg
Маргарита Петкова

В петък очаквайте на сайта ни 24chasa.bg старта на нов вълнуващ сериал - подкаста на “24 часа”.

Слушайте подкаста тук

Всяка седмица нашите журналисти ще подготвят уникално съдържание в автентичен звук.

Ще може да ги чуете в рубриките “24 часа от живота”, “24 часа” коментира”, “24 часа” разказва”.

В петък слушайте в 24chasa.bg известната поетеса Маргарита Петкова в “24 часа от живота”. Тя е автор на стихове, по които са направени песни като “Иване, Иване”, “Болката отляво”, “Самотен ловец е сърцето”, “Бог се роди, Коледо”.

Слушайте подкаста тук

В тази рубрика ще ви предлагаме да чуете как говорят известните българи, които интервюираме за съботния брой на “24 часа”.

А в идващия съботен брой на вестника можете да прочетете и интервюто с Маргарита Петкова - най-интересните случки, как преживява радостите и болките. И защо на шестия етаж се случват интересни неща. (“Шест етажа без асансьор” е заглавието на новата ѝ стихосбирка).

Слушайте подкаста тук

  • Защо са важни “зелените коридори”

    Защо са важни “зелените коридори”

    “Зелените коридори” за ваксинация са другото име на хаоса, заяви разпалено един микробиолог, кандидат за депутат. Друг отговорен политик със замах ги определи като провал на плана за ваксиниране. С две думи - някои се опитват да превърнат “зелените коридори” и въобще поставянето на ваксините в удобна политическа боксова круша
  • Георги Марков

    Георги Марков: С кого ще сменят Бойко? С Мангъра, Христо, Бабикян?

    Тези избори не са шега, че са по време на война. Вече прогнозирах, че Бойко с джипката - СИМВОЛ НА НАПРАВЕНОТО, ще бъде победител. За 5-ти пореден път ще бие БСП, според мен с 5%. Обещах ви в „Прогнозите на Георги Марков“ да кажа какво правителство ни чака: Според мен, ще се играе 2013 г. – победените ще направят правителство