Чуйте днес началото на нов сериал - подкастът "24 часа от живота"

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9527583 www.24chasa.bg
Маргарита Петкова

В петък очаквайте на сайта ни 24chasa.bg старта на нов вълнуващ сериал - подкаста на “24 часа”.

Слушайте подкаста тук

Всяка седмица нашите журналисти ще подготвят уникално съдържание в автентичен звук.

Ще може да ги чуете в рубриките “24 часа от живота”, “24 часа” коментира”, “24 часа” разказва”.

В петък слушайте в 24chasa.bg известната поетеса Маргарита Петкова в “24 часа от живота”. Тя е автор на стихове, по които са направени песни като “Иване, Иване”, “Болката отляво”, “Самотен ловец е сърцето”, “Бог се роди, Коледо”.

Слушайте подкаста тук

В тази рубрика ще ви предлагаме да чуете как говорят известните българи, които интервюираме за съботния брой на “24 часа”.

А в идващия съботен брой на вестника можете да прочетете и интервюто с Маргарита Петкова - най-интересните случки, как преживява радостите и болките. И защо на шестия етаж се случват интересни неща. (“Шест етажа без асансьор” е заглавието на новата ѝ стихосбирка).

Слушайте подкаста тук

  • Насам, народе, гласувай в Халкидики на 14 ноември!

    Насам, народе, гласувай в Халкидики на 14 ноември!

    Ако чиновниците от външното министерство спазят буквата на закона, ще трябва да организират избори на Халкидики насред ноември. Това се налага се заради едно очевидно недоразумение в Изборния кодекс - да се откриват секции извън България там, където на последните 5 вота е имало над 100 избиратели. Тук дори не става въпрос за възможността да се
  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо