Чуйте днес началото на нов сериал - подкастът "24 часа от живота"

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9527583 www.24chasa.bg
Маргарита Петкова

В петък очаквайте на сайта ни 24chasa.bg старта на нов вълнуващ сериал - подкаста на “24 часа”.

Слушайте подкаста тук

Всяка седмица нашите журналисти ще подготвят уникално съдържание в автентичен звук.

Ще може да ги чуете в рубриките “24 часа от живота”, “24 часа” коментира”, “24 часа” разказва”.

В петък слушайте в 24chasa.bg известната поетеса Маргарита Петкова в “24 часа от живота”. Тя е автор на стихове, по които са направени песни като “Иване, Иване”, “Болката отляво”, “Самотен ловец е сърцето”, “Бог се роди, Коледо”.

Слушайте подкаста тук

В тази рубрика ще ви предлагаме да чуете как говорят известните българи, които интервюираме за съботния брой на “24 часа”.

А в идващия съботен брой на вестника можете да прочетете и интервюто с Маргарита Петкова - най-интересните случки, как преживява радостите и болките. И защо на шестия етаж се случват интересни неща. (“Шест етажа без асансьор” е заглавието на новата ѝ стихосбирка).

Слушайте подкаста тук

  • Да спреш до непознатия в беда, вместо да го подминеш

    Да спреш до непознатия в беда, вместо да го подминеш

    Всеки втори от младите шофьори се чувства подготвен да окаже помощ на пострадал в катастрофа, показва проучване. Едно е обаче да имаш знанията да го направиш, друго е да имаш волята да помогнеш, когато не си засегнат лично. Варненецът Йордан Йорданов, който предотврати самоубийство на възрастна жена на Аспаруховия мост, разказва как видял жената
  • Мая Манолова е председател на комисията за ревизия на властта.

    Коментар на седмицата №2: Манолова не разпна Борисов. Направи го мъченик

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №2 и е събрал над 127 хил. прочитания. С такива врагове на Бойко Борисов не са му нужни приятели. Той трябва да изпитва дълбока благодарност за миризливото кюспе от семки, сперматозоиди и кюлчета злато, което в петък до късно вечерта произвеждаше т.нар