Георги Марков: Марешки ще влезе в Парламента – Мангърът ще го вкара!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9560892 www.24chasa.bg

Приятели,

„Прогнозите на Георги Марков” продължават:

За съжаление, поводът е много тъжен. Днес, последният ден на февруари, Централна Европа е потопена от чума – Австрия, Унгария, Полша, Чехия, Словения, Хърватска и особено Словакия. При положение, че това са страни с развита битова хигиена и култура и във всичките има стриктни мерки и карантина. В Унгария заразените чукнаха 5 000 на ден, при положение, че след 20:00 часа вечер не може да се излиза и всички унгарци стриктно носят маски и на улицата. Младият и талантлив канцлер на Австрия Себастиан Курц лично търси Путин по телефона за помощ за ваксината „Спутник“. В Словакия хората са отчаяни и болниците са препълнени. Виктор Орбан изпрати спешно респиратори за живеещите няколкостотин хиляди маджари в Словашко.

На този фон, Мангърът се изказа, че ваксините са „кофти”. Човекът отдавна е казал да сменим ВАКСИНИТЕ С АСПИРИНИ.

И ето поредната ми парламентарна прогноза:

Патриотичният дует Марешки - Симеонов ще влезе в Парламента. Мангърът ще ги вкара.

Валери и Веско на евровота имат общо 100 000 гласа. Ако на 4-ти април прибавят още 50 000, ще минат 4%. Веско има огромни количества аспирин в аптеките си. Да открие с хубавите девойки от парламента „зелени коридори” и да РАЗДАВА АСПИРИНИ. Валери по телевизията, която притежава, ще рекламира мероприятието. Ще се радвам за тях, защото са срещу третия пол, мигрантите, македонското малцинство в България и харесват Виктор Орбан.

Приятели, една специална ПРЕПОРЪКА към здравния министър, когото не познавам, но уважавам. Господин министърът ще става политик, което е добре. От добри политици доктори не стават, но от добри доктори практиката показва, че стават добри политици. Моят съвет към проф. Ангелов е да погледне към Австро-Унгария (Австрия и Унгария). Унгария е европейска преди да има ЕС – има първото електрическо метро в Европа от 1897 година и най-красивият Парламент в света, правен само от унгарски камък и унгарски майстори.

Днес, членката на ЕС Унгария ваксинира масово възрастните си граждани с китайски ваксини. Пред камерите на националната телевизия президентът Янош Адер си постави китайската ваксина „Sinopharm“, публично ще си постави същата ваксина и феноменът Виктор Орбан. Закупени са общо 3 500 000 ваксини от Китай, а до момента са получени 550 000 ваксини. Домашните лекари получават по 230 евро на ден да ги слагат.

В град Дебрецен вече е разчистен теренът за завода, който ще произвежда „Спутник 5“. От тази ваксина Унгария вече закупи 2 млн. дози. И двете ваксини са одобрени от независими една от друга агенции в Унгария.

България няма от какво да се притеснява. Брюксел няма да ни изключи от комсомола. Меркел и Курц са в непрекъснат контакт с Путин. И нещо любопитно: външният министър Петер Сиярто призна, че 14 негови колеги от ЕС са му поискали координатите на руската фирма за ваксината.

Прав е Орбан като казва, че няма добри и лоши ваксини, а такива, които ги има и ги няма; че въпросът за здравето на хората е над политическите и търговските интереси. Не е важно котката дали е черна или бяла, а да може да лови мишки.

В словашкия парламент една малка политическа фракция блокира закупуването на руски ваксини и след като хората побесняха, и хванаха тоягите, преговорите с руснаците започнаха.

Европейският съюз не е Съветският съюз и може да бъде критикуван. ЕК се провали с ваксините и като време, и като количество. Не е лесно в днешна Европа да си министър на здравеопазването и министър-председател, затова на някои премиери им избиха бушоните. Гръцкият Мицотакис иска ЕС да въвежда паспорти за ваксинираните, без които да не може да се пътува. Смешна работа!

От 500 млн. европейски граждани към момента са ваксинирани само 3%. Излиза, че другите няма да могат да пътуват, друга тема е, че няма и къде. След подобни щуротии, след като рухна и Шенген, може да рухне и самият ЕС. Ще дойде време всяка страна да се спасява поединично и България не бива да е на опашката. Ако цунамито коронавирус, в новия си фасон от Централна Европа, се стовари върху нас, Господ да ни е на помощ и дори избори няма да има.

От фейсбука на Георги Марков 

  • Диво, диво, но трябва да има и нещо питомно в палатката на плажа

    Диво, диво, но трябва да има и нещо питомно в палатката на плажа

    Идеята, че човек може да отиде на плажа и да бодне там палатката си, без да плаща за каквото и да е, скоро ще бъде пенсионирана. Защото дори и най-яростните екоактивисти ще се съгласят, че някой трябва да събира сметта след дивите къмпингари, а никак не е екологично морето да поема част от боклуците, които неизбежно остават на плажа
  • Коментар на седмицата №1: Херо Мустафа: Българите могат да спрат корупцията

    Коментар на седмицата №1: Херо Мустафа: Българите могат да спрат корупцията

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №1 и е събрал над 188 000 прочитания: Изявление на Нейно превъзходителство посланика на САЩ за “24 часа” Бъдещето на България зависи от собствените ѝ усилия за провеждане на необходимите реформи за гарантиране на прозрачност, отчетност и добро управление

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо