Георги Марков: Меркел си мълчи, ЕС се провали

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9619777 www.24chasa.bg

Меркел претърпя 2 тежки изборни загуби. Като например: Щутгарт - столица на "Мерцедес", Карлсруе - седалище на немския Конституционен съд и главен прокурор, Фрайбург - важен университетски център.

Тежко й е на жената – най-слаби резултати за партията от Втората световна война. При това, в град като Мюнхен няма ваксини.

Меркел си отива, а Европа е на автопилот. Провалът с ваксините е катастрофален, забраната за покупка от Русия и Китай – безсрамие. Прав е един френски министър, който казва, че както вирусът, така и ваксините не могат и не трябва да бъдат идеологизирани. МОЖЕ ДА СЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА ЛАБОРАТОРИЯТА-УБИЕЦ В УХАН, А НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ ВАКСИНИ ОТ ТАМ.

Ще се наложи държавите сами да спасяват живота и здравето на гражданите си. С Меркел беше лошо, а без Меркел ще е още по-лошо - Европа остана без лидер.

(От фейсбук)

  • Бруталното убийство в Русе - толкова много ни чули, ни видели

    Бруталното убийство в Русе - толкова много ни чули, ни видели

    Можеше ли аптекарката в Русе да не стане жертва на изпечени престъпници? Само защото бандитите са знаели, че носи у себе си големи суми пари, ли е изгубила живота си? Защо никой не се обади в полицията, когато мнозина не само са видели, че насред улица в града е изоставен автомобилът ѝ, ами се е намерил дори някой “майстор” да протестира
  • Коментар на седмицата №3: Бунтът на невежите

    Коментар на седмицата №3: Бунтът на невежите

    Публикуваме отново най-четените през седмицата анализи, коментари и мнения. Това лично мнение на проф. Огнян Герджиков е № 3 и е четено от 54 148 души. Колкото хората са по-невежи в дадена област, толкова са по-категорични СВЕТЪТ вече не е същият. Той е завладян от пандемия, която тотално наруши неговия ритъм

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо