Георги Марков: Зелен сертификат за ваксина, ама чак догодина!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9627771 www.24chasa.bg
Георги Марков

Гръцки еврокомисар измъти дигитален сертификат за ваксиниране, само дето ЕС няма ваксини. Такъв сертификат е възможен само при задължително ваксиниране и налична ваксина по аптеките за всеки европейски гражданин.

В момента велика Франция е ваксинирала 8 процента от населението, могъща Германия - 8%, социална, уж, Швеция - 8%, Полша - 7%, Белгия - 7%. Водач е Унгария с 15 процента, т. е. 1 500 000 души, заради закупените ваксини от Изток.

Така че глупостта сертификат ще доведе до дискриминация на младите, прозорливо казва френският президент Макрон. Не ще човекът вместо жълти жилетки, млади жилетки да почват да трошат Париж, защото ще искат да пътуват, ама и да искат, не могат да се ваксинират, за да получат сертификат.

Прочее, който в ЕС е е забранил вноса на руски и китайски ваксини да си помисли дали не застрашава живота и здравето на европейските граждани, което би било престъпление.

От Фейсбук.

  • Коментар на седмицата №1: Херо Мустафа: Българите могат да спрат корупцията

    Коментар на седмицата №1: Херо Мустафа: Българите могат да спрат корупцията

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №1 и е събрал над 188 000 прочитания: Изявление на Нейно превъзходителство посланика на САЩ за “24 часа” Бъдещето на България зависи от собствените ѝ усилия за провеждане на необходимите реформи за гарантиране на прозрачност, отчетност и добро управление

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо