Ако искаш да си в час за времето, следи в неделя сайта на "24 часа" (Видео)

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9672659 www.24chasa.bg

Гледайте на видео и коментари с различен ъгъл към изборите

Следете сайта на “24 часа”, както и другите ни платформи в изборния ден - 4 април.

Оттам ще научавате точната агрометеорологична прогноза за нивата на почвената влажност, които се очакват в нашата страна, под въздействието на циклона "Бойко" и антициклоните "Корнелия", "Слави" и други атмосферни фронтове, преминаващи над нашата страна през този ден. Полезна информация - не само за земеделските стопани, но и за всеки български гражданин.

Тъй като уважаваме изборния закон, макар да смятаме, че в частта, забраняваща съобщаването на социология в изборния ден, е мракобесен и ретрограден, ще се подчиним на ограниченията, които ни налагат.

И затова от 13,30 часа гледайте на всички наши платформи видеа, на които лицата, на които вярвате най-много от “24 часа”, ви дават различен ъгъл към парламентарните избори и в реално време новини за изборната активност.

В 13,30 часа - Защо след Живков гласувахме най-много, а след Орешарски - най-малко.

В 15,30 часа преброяваме колко български партии се явяваха на парламентарните избори от 1990 г. досега и в кои парламенти влязоха най-много партии.

В 17,30 часа преглеждаме политическия живот на всички досегашни министър-председатели след 1990 г.

В 19,30 часа очаквайте - социолозите познаха ли.

След края на изборния ден ще ви представим и първите прогнози за възможните правителствени конфигурации на основата на много информация и сигурни данни.

Освен точна и проверена информация тя със сигурност ще е интересна.

Показваме ви и клипове как да се гласува.

Добре информираните хора следят “24 часа”, а на следващия ден в хартиеното ни издание очаквайте най-детайлни изборни резултати с имената на новоизбраните депутати. Нещо, което няма да може да видите другаде.