Партиите искат система с привилегии и налагат цензура на нормалните хора!

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9678822 www.24chasa.bg

Стига лицемерие! Представители на провалени партии пратиха доноси до ЦИК за медиите, които съобщават разни работи според въображението си и за които въпросните партии предполагат, че това са междинни данни от екзитполовете, които Изборният кодекс забранява да се публикуват.

Какво прави впечатление - защо партиите допускат, че данните за почвената влажност, които съобщаваше сайтът на “24 часа”, са точно данните от екзитполовете? Нима са мерили почвената влажност в този пролетен дъжд.

Това може да означава само едно нещо - че партиите знаят тези данни, но не искат обикновеният човек и избирател да ги знае и затова забраняват на медиите да си вършат работата, а именно - да информират. Те искат система на привилегии, при която партийците са по-равни от нормалните хора. Затова правят всичко възможно да налагат цензура със селективни и подли доноси, водещи до конфискационни глоби.

  • Консултациите при Радев за кабинет да са 100% публични

    Консултациите при Радев за кабинет да са 100% публични

    Тази седмица се очаква президентът да свика първото заседание на новия парламент, а много скоро след това да започне и консултациите с парламентарните групи за съставяне на правителство. Поне така е по устав, тоест по конституция. И тъй като хората в последните години станаха особено чувствителни на тема задкулисие и нерегламентирани уговорки
  • Александра Николаева

    Джаферович, Радославова и вълшебната дума “прошка”

    Защо много ученици снимат и споделят агресията като геройство, а така тя става пример за подражание Всички правим грешки, но малко са онези, които имат доблестта да ги признаят. В случая със скандала между Евгения Джаферович и Наталия Радославова на софийската улица “Дунав” неприятното беше, че направиха грешка пред децата си