Очаквайте новите видеокоментари на "24 часа" - какво ще се случи след изборните изненади

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9681131 www.24chasa.bg

Гледайте от 16,30 на всички наши платформи нови видеокоментари с лицата, на които вярвате и които ви дават нов ъгъл към сценариите за изненадите, които предстоят след вчерашните парламентарни избори.

Първо - специално интервю с политолога Димитър Ганев за това какво всъщност се случи на изборите, за вариантите за правителство, ще се стигне ли до предрочни избори, както и за второто място на "Има такъв народ" и третото на БСП.

В 17,30 часа - Какво може да очакваме от сюжета с връчването от президента Румен Радев на мандатите за съставяне на кабинет.

В 18,30 часа - Свърши ли преходът.

  • Как може да загубим 10 млрд. евро от Брюксел

    Как може да загубим 10 млрд. евро от Брюксел

    Парламентът в момента е зает с раздаване на квалификации - този бил лош, даже направо опасно лош, други били целите в бяло. Раздаването на присъди и квалификации обаче е работа за съда, не за парламентарните дебати и кулоари. Изглежда, еуфорията от първите работни дни на 45-ото народно събрание е в значителни дози
  • Александра Николаева

    Джаферович, Радославова и вълшебната дума “прошка”

    Защо много ученици снимат и споделят агресията като геройство, а така тя става пример за подражание Всички правим грешки, но малко са онези, които имат доблестта да ги признаят. В случая със скандала между Евгения Джаферович и Наталия Радославова на софийската улица “Дунав” неприятното беше, че направиха грешка пред децата си