Георги Марков: Борисов е победител, а другите са смешни

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9697472 www.24chasa.bg
Георги Марков

Годината е юбилейна за Борисов - 20 г. в полза роду като главен секретар, кмет на София и три пъти премиер на страната. Той стана абсолютен европейски шампион с 5 последователни победи, с една победа повече от Меркел, Рюте и Орбан. Не тази неделя, а в изборната неделя никой не поздрави Борисов, а той поздрави и Станишев като шеф на ПЕС и Радев като президент. Това заяви бившият депутат от ГЕРБ и конституционен съдия Георги Марков по телефона в ефира на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Той не трябва да говори с хората от бесилките и с ковчезите, както и онзи с килимявката, който плашеше внуците му с черен чаршав, каза Марков по линия на Борисов.

Бойко ги би с толкова много, че ги направи смешни. Освен 5 парламентарни победи той има и 4 на евровота. Той стана старейшина на ЕНП. Той ги бие 5-и път, а те дори не му честитиха, допълни Марков.

Птичка е кацнала на рамото на Слави Трифонов. Той има нов отечествен фронт от 165 депутати и той е анти ГЕРБ. За трети път в България ще управляват победените. При Беров се роди паралелната държава, а при Орешарски ни спряха еврофондовете. Тези ще ни вкарат в такава национална катастрофа, от която пак Борисов ще трябва да ни спасява. Спасителите свършиха. Орбан чака 8 години да се върне на бял кон, Борисов ще чака най-много 8 месеца. Борисов е последният спасител, коментира още Марков.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

  • Честността е най-добрата политика

    Честността е най-добрата политика

    Идеята, която лансира новата ЦИК, назначена от Румен Радев - да се принудят социологическите агенции, които правят т.нар. екзитполове пред избирателните секции, да не дават данните на самите медии, които по същество са собственици на тези данни, тъй като те поръчват изследванията, е мракобесна и цели да прикрие отново купените гласове
  • Мая Манолова е председател на комисията за ревизия на властта.

    Манолова не разпна Борисов. Направи го мъченик

    С такива врагове на Бойко Борисов не са му нужни приятели. Той трябва да изпитва дълбока благодарност за миризливото кюспе от семки, сперматозоиди и кюлчета злато, което в петък до късно вечерта произвеждаше т.нар. комисия за ревизия на управлението му с т.нар „изслушване” на агробизнесмен.  Доброволецът щеше да прави потресаващи разкрития