Георги Марков: Кой кой е в новия комунистически Отечествен фронт

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9756495 www.24chasa.bg

ИЗБОРЪТ НА РУМЕН РАДЕВ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НАЙ-ЧЕРНИЯТ ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ В НОВАТА НИ ИСТОРИЯ

ГЕРБ е в парламентарна изолация! Това е становището на всички анализатори и те са прави, Бойко трябва да черпи.

Вижте кои го изолираха:

1. ГЕРБ е изолиран от БСП: партията, която разгроми българския преход още в неговата зора - 1990 година. Другарите имаха абсолютно мнозинство във Великото народно събрание - над 200 от 400 депутати. Имаха възможност да правят реформи, никой не им пречеше, а те направиха невиждана национална катастрофа по времето на Лукановата зима: хората умираха по опашките, нямаше дори мляко за децата, нямаше бензин за линейките, на всеки три часа тока спираше, бяхме в тотална международна изолация, нямаше обезболяващи лекарства, нямаше дори памук и аспирин. Червената партия няколко години по-късно отново с абсолютно мнозинство по време на Виденовата зима ни направи заплатите 3 долара.

2. ГЕРБ е изолиран от ДПС: още в зората на демокрацията - 1992 година етническата партия ДПС подмени вота на избирателите и преструктурира 36-тото Народно събрание. Заедно с БСП създаде кабинета Беров, зад чиито гръб бе създаден кабинета на Илия Павлов. ДПС създаде правителството на "Мултигруп" (това са думи на служебния премиер Ренета Инджова). ДПС и БСП дадоха старта на паралелната държава. 2013 отново с тяхна подкрепа се роди кабинета Орешарски, по време на който в България спряха европарите и фалираха отново банки.

3. ГЕРБ изолиран от "ДеБъ": В тази формация е партията ДСБ, разстреляла СДС - най-голямото престъпление на прехода. ДСБ е агент на БСП и гласува срещу Борисов още по времето на първия му кабинет. Радан Кънев в дует с червената до самозапалване Елена Йончева извоюваха безсрамното решение на ЕП, гласувано от комунисти, социалисти, либерали и зелени, в България да има македонско малцинство и да се признае Истанбулската конвенция. Днес, лидер на ДСБ е прокурорът на разградския комитет на БКП, участник във Възродителния процес, Атанас Атанасов. В тази формация лъсват и зелените любеници с червени сърца, които обслужват чужди интереси и спират лифтовете в България. И за капак правната нула Христо Иванов, който не знае, че промени в Конституцията могат да инициират не с 27, а 60 депутати, а главният прокурор може да бъде местен от съдебната власт само от Велико, но не и обикновено Народно събрание.

4. ГЕРБ е изолиран и от "Шоуто на Слави": Партията, която извърши най-голямата измама в историята на прехода и директно излъга 2,5 млн. българи, гласували за мажоритарни избори и субсидия от 1 лев. Партията, която направи връчения мандат пунта мара, а една красива жена, с умна глава, прославила ни по света, се превърна в пощенски гълъб на анархокомуниста Радев.

5. ГЕРБ е изолиран и от БСП 2: Тук са ветеранките на БСП - Мая Костинбродска и Танчето Дончева. Тук е и Бабикян и Хаджикян. Тяхната глава роди закриване на съдилища с висящи дела на цяла дузина български олигарси и опрощаването на незаконните им милиони.

ГЕРБ е изолиран от новия неолиберален комунистически Отечествен фронт. Какъв късмет! Урааааа! Извинявайте за тези възгласи от времето на комунизма, но, като видя Радев, забравям, че е имало 10 ноември 1989 г. и 14 декември 1989 г., когато свалихме чл. 1 от Живковата Конституция.

Новият Отечествен фронт извърши национално предателство, спирайки дейността на правителството по време на биологична война, наречена коновирус; посегна на свещената книжна бюлетина, с която на първите свободни демократични избори 90-та година гласуваха над 92% от българските избиратели.

Бойко не ги е бил само с машини, сега ще го направи и това. Голям бой заслужават!

А изборът на Румен Радев ще се окаже най-черният ден за България в новата ни история - той ни върна 75 години назад.

  • Да спреш до непознатия в беда, вместо да го подминеш

    Да спреш до непознатия в беда, вместо да го подминеш

    Всеки втори от младите шофьори се чувства подготвен да окаже помощ на пострадал в катастрофа, показва проучване. Едно е обаче да имаш знанията да го направиш, друго е да имаш волята да помогнеш, когато не си засегнат лично. Варненецът Йордан Йорданов, който предотврати самоубийство на възрастна жена на Аспаруховия мост, разказва как видял жената
  • Мая Манолова е председател на комисията за ревизия на властта.

    Коментар на седмицата №2: Манолова не разпна Борисов. Направи го мъченик

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №2 и е събрал над 127 хил. прочитания. С такива врагове на Бойко Борисов не са му нужни приятели. Той трябва да изпитва дълбока благодарност за миризливото кюспе от семки, сперматозоиди и кюлчета злато, което в петък до късно вечерта произвеждаше т.нар