Много повече доверие имам на Вежди, отколкото на синовете и дъщерите на кореспондентите на "Работническо дело"

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9758379 www.24chasa.bg

Тъй като ще ме нападнат дъщерите, синовете и внуците на комунистите. Ами аз може да съм всякакъв, но никога не съм бил бояджия.....та да ви разправям. Днес Вежди Рашидов бе изключително мил и ми подари този албум. Жест! Драго ми стана. Изобщо не сме говорили за актуална политика, а за измекярските синчета, които се правят на антикомунисти. Та Вежди ми разправи за годините в сиропиталището след като е загубил майка си и баща си. Ами това сиропиталище е било като трудово-изправитено училище. И след това ми разказа как е приет след много неуспешни опити в Академият. Ами без връзки....дори да е бил жив баща му....какви връзки,...турчин- бачкатор. Така че като съдите един човек - ами вижте му биографията! Дали е бил привилигирован глезльо или сам се е борил в този нелек живот?

Това изобщо не е някаква защита на Вежди за сегашни или минали политически дейности. Това са няколко думи за борбата на хората, които не са се родили със сребърна лъжичка в устата.

Та....много повече доверие имам на Вежди, отколкото на синовете и дъщерите на кореспондентите на "Работническо дело". Това е положението....мултак или не....сам е създал всичко далеч преди да знаем кой е Илия Павлов.

Мнението е публикувано в "168 часа".

  • Да спреш до непознатия в беда, вместо да го подминеш

    Да спреш до непознатия в беда, вместо да го подминеш

    Всеки втори от младите шофьори се чувства подготвен да окаже помощ на пострадал в катастрофа, показва проучване. Едно е обаче да имаш знанията да го направиш, друго е да имаш волята да помогнеш, когато не си засегнат лично. Варненецът Йордан Йорданов, който предотврати самоубийство на възрастна жена на Аспаруховия мост, разказва как видял жената
  • Мая Манолова е председател на комисията за ревизия на властта.

    Коментар на седмицата №2: Манолова не разпна Борисов. Направи го мъченик

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №2 и е събрал над 127 хил. прочитания. С такива врагове на Бойко Борисов не са му нужни приятели. Той трябва да изпитва дълбока благодарност за миризливото кюспе от семки, сперматозоиди и кюлчета злато, което в петък до късно вечерта произвеждаше т.нар