Слави Трифонов подарява роза на Ирина Флорин заради неин албум

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9875016 www.24chasa.bg
Ирина Флорин

Чуйте подкаста с певицата в сайта ни

Преди дни Ирина Флорин пусна поредния сингъл от предстоящия си албум, който ще излезе на музикалния пазар през есента. Песента се казва “Решено” и е по текст на тв водещата Наталия Симеонова.

Парчето е по музика на норвежкия музикант Мартин Бергсет, кантото е на Крум Георгиев, с когото певицата работи през последните години. С Мартин се откриват в интернет чрез неговия ютюб канал. Разменят си няколко имейла, преди Ирина да получи готовия инструментал.

Заради локдауна не може да започне веднага работа по песента. Година след това и след няколко неуспешни опита за текст Флорин се среща с Наталия Симеонова, която след два дни вече е готова. “Тя веднага усети емоцията на мелодията”, разказва певицата, която представя всяка песен от новия си албум като сингъл.

“Имам лошото преживяване в миналото, когато записваш един албум две години, влагаш време и инвестиции, представяш един сингъл и целият албум след това “потъва”, а хората не знаят какво си правил.” По време на локдауна успява да пусне два сингъла и да направи онлайн концерт.

Един от най-популярните ѝ албуми е мултимедийният “Мога”, който тя ще запомни с представянето му. Тогава пред столичния клуб “Спартакус” Ирина вижда огромна опашка, а пред входа с роза в ръка я чакал Слави Трифонов.

Слушайте и на всичките ни podcast платформи:

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Pocket Casts

Overcast

Deezer

Най-голямата критика във връзка с работата си получава от сина си. “Критиката е изключително важен елемент. Ако си добър артист, ще обърнеш внимание, защото няма по-градивно нещо от това”, казва Флорин.

Чуйте в подкаста “24 часа от живота” на сайта ни www.24chasa.bg спомените на Ирина Флорин за грандиозните музикални награди от миналото и готова ли е певицата за нова любов.

  • Защо изобщо трябва да местят музея на авиацията

    Защо изобщо трябва да местят музея на авиацията

    Българската авиация безспорно има славни моменти в своята история и е чудесно, че има музей за самолетите, които е използвала нашата армия. Както и за родния принос в овладяването на Космоса. Този музей в момента е в Крумово, на десетина километра от Пловдив. Сега обаче военното министерство е решило да го премести в Пловдив
  • Коментар на седмицата №1: Херо Мустафа: Българите могат да спрат корупцията

    Коментар на седмицата №1: Херо Мустафа: Българите могат да спрат корупцията

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №1 и е събрал над 188 000 прочитания: Изявление на Нейно превъзходителство посланика на САЩ за “24 часа” Бъдещето на България зависи от собствените ѝ усилия за провеждане на необходимите реформи за гарантиране на прозрачност, отчетност и добро управление