Събираме политолози за изненадите в кампанията и на изборите - гледайте на видео днес

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9891529 www.24chasa.bg

25 дни остават до парламентарните избори - вторите тази година. Какви изненади да очакваме в кампанията и на самия вот? В каква форма са основните играчи на политическия терен? Ще бъдат ли резултатите много различни от тези на 4 април? Какво правителство може да се очаква след 11 юли?

Днес "24 часа" събира на дебат "Вторите избори. "Какво да очакваме до 11 юли и какво - след това" политолози и социолози. Гледайте го на видео в сайта на "24 часа" и на всички наши платформи.

За дебата в Клуб "24 часа" поканихме:

- Димитър Ганев, политолог от агенция "Тренд"

- Политологът Слави Василев

- Геновева Петрова, социолог от "Алфа Рисърч"

Гледайте дебата на видео тази вечер. 

 

  • Коалицията на желаещите: Слави играе вабанк

    Коалицията на желаещите: Слави играе вабанк

    Обръгнали в политическите игри и битки каки и батковци, чичковци и лелички правят неумели метафори на гърба на Слави Трифонов - неговите депутати били още в детската градина и за една седмица трябвало да стигнат поне ниво на средно образование в политиката. С какво ги предизвикаха от “Има такъв народ”
  • Диляна Ценова

    Коментар на седмицата №1: В парламента гномове избиват комплекси

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи за изминаващата седмица. Този е №1 с 132 728 четения. Искат още чегъртане В средата на май записах за “24 часа” интервю с известния юрист проф. Пламен Киров по повод вероятността машинното гласуване да бъде обявено за противоконституционно. Ако това се случи, коментира професорът

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо