Много вериги сладкарници в България вече са обзаведени с хладилните витри, изработени за тях по поръчка от “Братя Чичеклиеви” ООД.
Фирмата представя дейността си на много технологични форуми. Тежката работа по създаването на виртуалната реалност се върши на отдалечени сървъри.
Спирулината съдържа всички осем незаменими аминокиселини, които могат да бъдат набавени чрез храната.
Щанд за шоколади на “Био Бенямин” в магазин в чужбина.
В социалното предприятие работят хора с увреждания.
Чашките cupffee засега се произвеждат с различни рекламни послания върху хартиената лента, но скоро ще има и различни размери.
В ресторант “Багри” се използват само продукти от органичен произход и се приготвя само сезонна кухня.
“Принтиво” ООД използва собствено разработен 3D биопринтер и биомастила, за да произведе триизмерна структура, в която клетките могат да взаимодействат и да се държат, както се държат в човешкото тяло.
Димитър Димитров от “Микар Иновейшън” (вдясно) получава награда от зам.-министъра на икономиката Лъчезар Борисов на наградите “Инвеститор на годината”.
Първият фирмен магазин на Chilli hills се намира на пресечката между “Солунска” и булевард “Витоша” в столицата.
“КлаудКарт” ООД не само предлага платформа за стартиране на онлайн магазин, но и често обучава клиентите си как да ползват пълната функционалност на системата.
Фирмата участва редовно в изложения за биопродукти и в козметични форуми.
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Никол Шерцингер работи за бебе с ръгбиста Том Еванс. Това разкрива приятел на двойката пред английските таблоиди. Бившето гадже на Григор Димитров е заедно с Том от около една година. 42-годишната певица все още не е ставала майка и в последно време сериозно се замисля за създаване на семейство. Близки на двойката дори твърдят

Певицата разбира мерките, но е категорична - браншът трябва да бъде подкрепен "Не може да ни оставят без никаква финансова помощ!" С тези думи ДесиСлава изрази безрезервната си подкрепа към всичките си колеги, както и към всички над 150 хил души, заети в бранша,които остават без работа след затварянето на нощните заведения

"Левски" ще стартира следващия сезон така, както завършва този - с осакатен отбор. Причината е, че в момента никой не мисли за селекция на "Герена", научи "България Днес". Повечето тимове вече си осигуриха по няколко нови попълнения. "Сините" имат по-важни неща за решаване - борят се за своето оцеляване