Сергей Станишев
Обвиненията към ГЕРБ в изборни манипулации събраха заедно бившите кметове от различни политически сили Славчо Атанасов, Найден Зеленогорски и Дора Янкова (от ляво на дясно).
СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ
Несебърският парламент: Стари играчи от нови партии
Златко Димитров
Снимка: Архив
Димитър Бойчев
Снимка: Архив
Царево
Снимка: Архив
Стойко Дуков
Преди 2 г. Славчо Атанасов публично набучи на копие споразумението с правителството за компенсации от софийския боклук. То остава в кабинета на Иван Тотев.
СНИМКА: НАТАША МАНЕВА
Бенко Вълев
ЙОРДАН АНДОНОВ
Иван Тотев влиза в щаба на ГЕРБ с шампанско в ръка.
СНИМКА: “24 ЧАСА”
Снимка: Архив
Заради големите опашки на първия тур ЦИК разреши на някои места изборният ден да започне днес с час по-рано и разреши задължителният Х за гласуване да може да се удебелява. 
СНИМКА: ГЕРГАНА ВУТОВА
Лекар помага на пребития застъпник Петър Петров в Лом.
СНИМКА: КОРНЕЛИЯ АЛЕКСАНДРОВА
СТАНИСЛАВ ИВАНОВ
КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ
Ги Верхофщад
Борис Велчев
Снимка: Архив
Цвета Караянчева 
Снимка: Архив
Сергей Станишев се разходи по главната улица на Велико Търново заедно с кандидата за кмет Николай Илчев (вдясно от лидера на БСП). Двамата разговаряха със случайни граждани пред общината.
СНИМКА: ДИМА МАКСИМОВА
Борислав Цеков: Не искам президент на повикване в Банкя
АТАНАС АТАНАСОВ
ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА
Искра Фидосова: Плачете, защото губите изборите
СНИМКА: Архив
Окончателно: Йорданка Фандъкова печели в София с 53,31%
Плоски се намира на 16 км от Сандански. Площ на селото е около 100 кв. км. Понякога именно на полето Йордан изкарвал прехраната си.
Снимка: Архив
ДИМИТЪР АЛЕКСАНДРОВ
СТЕФАН ШАРЛОПОВ
КАПКА СИДЕРОВА
Снимка: Архив "24 часа"
Снимка архив
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Много натоварена е програмата на Пламен Манасиев. Актьорът няма време да спре да се наяде като хората и затова си хапва в движение. Звездата на Манасиев, който е театрален актьор, изгря в сериалите "Стъклен дом" и "Под прикритие". Снимки: България

Бившата съпруга на Рафаел ван дер Ваарт - Силви, се наслаждава на лятото в Сен Тропе. Тя е в компанията на настоящия си мъж Никлас Кастело. Двамата постоянно се закачат във водата. Силви неведнъж се оказа в прегръдките на мъжа си. Тя приковава вниманието с изрязаните бански костюми, които сменя. Силви дълги години бе смятана за една от

Кристиан Ериксен излезе на разходка със семейството си по улиците на Копенхаген, докато продължава възстановяването си от сърдечния арест, получен на Евро 2020. 29-годишната звезда на Дания и "Интер" рядко е забелязван след излизането му от болница, но явно вече се чувства по-добре. Сега той се забавлява с приятелката си Сабрина Квист Йенсен и