Слави Трифонов в болница на контролен преглед заради прекарания COVID

https://www.24chasa.bg/novini/article/10025953 www.24chasa.bg
Слави Трифонов

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов е бил приет в болница "Софиямед" за контролен преглед след прекарания COVID. Това потвърдиха от лечебното заведение за "24 часа", след като по-рано днес се появи информация, че шоуменът е бил приет по спешност в болница.

В началото на април самият Слави обяви през профила си във фейсбук, че се е заразил с коронавирус. Това беше и причината да се включи онлайн при старта на 45-ото НС, когато даде и дистанционно клетва като депутат.

След като счупи тазобедрена става през 2009 г., Слави Трифонов има постоянни проблеми с крака и периодично влиза в болница.

Френският журналист Жан-Батист Шастан от Le Monde, който го интервюира неотдавна написа , че лидерът на ИТН бил „мъртвешки блед“ и не можел да стане от дивана, до който били подпрени патерици.

Преди дни и Татяна Дончева говори за здравословното състояние на Слави, коментирайки записа, на който той обяви правителство:

"Аз мога да си направя изводи от състоянието на Трифонов от това, което видях на записа, знаейки, че телевизия 7/8 има най-добрите гримьори. Ако най-добрите гримьори са произвели този вид на Слави Трифонов, работата не е добре", каза Татяна Дончева пред бТВ.

По-късно от "Софиямед" разпратиха прессъобщение до медиите: "Лидерът на ПП „Има такъв народ“ г-н Слави Трифонов се намира на територията на университетски медицински комплекс „Софиямед“. На г-н Трифонов се извършват контролни профилактични прегледи и изследвания във връзка с прекараната от него през месец април коронавирусна инфекция. Г-н Трифонов не е хоспитализиран в лечебното заведение."