Д-р Борис Таблов предлага Кацаров да оглави болница и да посрещне следващата COVID вълна

https://www.24chasa.bg/novini/article/10032459 www.24chasa.bg
Борис Таблов

Доктор Борис Таблов живее и работи от години като анестезиолог в Германия. Напуснал политическия проект на Слави Трифонов, защото не е съгласен с посланията, че COVID не същестува.

Ето какво написа лекарят във Фейсбук:

"Предложение до министъра на здравеопазването в Република България!

Уважаеми г-н Стойчо Кацаров,

Предвид личното Ви отношение по темата с глобалната пандемия и нежеланието Ви да предотвратите с активни действия задаващата се криза, предлагам:

- да поемете управлението на избрана от вас болница, в която да създадете организация за посрещане на следващата вълна тежко болни, с предимство за неваксинирани.

- да поканите в ръководеното от вас здравно заведение - доц. Мангъров, проф. Чорбанов, проф. Чакъров, д-р Тодоров, д-р Първанова, които да поемат лечението на интензивно болните.

- да поканите телевизия 7/8 да отразява 24/7 случващото се в болницата, за да може най-накрая да се убедим и ние най-заблудените, че пандемията е измислица с цел налагане на нов световен ред.

- да поканите д-р Алексов да прави аутопсия на починалите за да докажем на цял свят, че от този вирус не се умира.

- финансирането да бъде единствено и само за сметка на наличната клинична пътека за лечение на болни с COVID-19 за да докажете колко алчни и корумпирани са всички български медици, които повече от година пълниха болниците единствено с цел личната си материална облага.

Уважами г-н Министър,

Вярвам че ще жертвате от ценното си време в името на кауза много по-голяма от всички нас - да докажете с вашите съмишленици, че живеем във времето на най-мрачната манипулация в историята на човечеството.

С уважение,

д-р Борис Таблов".