Безос си надул устните с лифтинг, преди да излети в Космоса, май

https://www.24chasa.bg/novini/article/10039499 www.24chasa.bg
Американският милиардер Джеф Безос (с шапката) и брат му Марк след пътуването в Космоса. СНИМКА: СНИМКА: РОЙТЕРС

Имал ли е Джеф Безос космически лифтинг? Драматично набъбналите устни и гладките стегнати бузи на милиардера запалиха слухове, че си е правил козметична операция с филинги преди изстрелването му в Космоса с ракетата на „Амазон” Blue Origin, пише в. „Дейли мейл”.

Най-богатият човек в света изглеждаше различен - най-вече надут - в последните снимки и видеоклипове, направени преди и след неговото пътуване в Космоса, глътнало 5,5 милиарда долара.

Не е известно дали 57-годишният Безос е претърпял козметична операция. Той не е казал нищо публично и няма официални изявления от „Амазон” или екипа му за връзки с медиите. Въпреки това привлече интереса на някои експерти.

Д-р Кори Л. Хартман, дерматолог от Алабама, посочва пред „Дейли Бийст”, че във външността на Джеф Безос има драстична промяна. „На мен ми прилича, че той е отишъл и си е направил много очевиден филър и инжекции, преди да излезе в светлината на прожекторите с пътуването в орбита. Явно не му пука“.

Хартман публикува в инстаграм миналата седмица снимка на Безос и написа: „Виждаме те, Джеф. Следващия път направи филъра месец по-рано, така че подуването да има време да утихне. Държи хора (като мен) извън бизнеса ти“.

Д-р Хартман изтъква, че не иска да заклеймява пластичната хирургия, особено сред силния пол: „Повече мъже, които се интересуват от това, трябва да го правят. Така че добре, че Безос се престраши да го направи“.

Прибягването до пластичната хирургия се нарежда в дъното на списъка с критики към Безос, които включват много по-сериозни обвинения като неплащане на данъци, громене на синдикатите и трупане на богатство, без да дава за благотворителност, посочва "Дейли мейл".