Укрил се дързък врачански крадец, обявен за общодържавно издирване

https://www.24chasa.bg/novini/article/10068982 www.24chasa.bg
Укрил се дързък врачански крадец, обявен за общодържавно издирване

Окръжната дирекция на МВР във Враца обяви за общодържавно издирване бандит, откраднал само за седмица мотори БМВ и успял да се изплъзне от хайките на полицията.

В края на юли в районното управление на града постъпил сигнал от Н. В., който заявил, че неизвестен е откраднал ползвания от него мотор, „Сим Атила“. Двуколесното било паркирано на неохраняем паркинг пред входа на блок във Враца.

По случая бе образувано досъдебно производство и разследващите бързо установиха, че крадецът е 22-годишния Иво П. Моторът бе открит от полицията, но вече осъждания и известен със серията си дръзки грабежи успя да се укрие.

Дни по-късно в полицията се явил врачанинът Г. Л. Той също съобщил, неизвестен е откраднал ползвания от него лек автомобил БМВ , паркиран на неохраняем паркинг в града. Автомобилът не се заключвал и контактният ключ бил до пепелника в купето.

По случая бе образувано ново досъдебно производство, а крадецът отново се оказа стария познайник на ченгетата. Случайно преминаващ врачанин пък забелязал на път край града задигнатото БМВ със светещи габаритни светлини и отворена предна лява врата.