Слави смени джипа с лимузина. Вижте как ходи на работа

https://www.24chasa.bg/novini/article/10115766 www.24chasa.bg

Охранителите на лидера на ИТН отварят врати и съвестно му помагат, сменил е джипката с луксозна лимузина

"Слави е на работа в телевизия 7/8, затова не е на пресконференцията."

Това заяви през юли тази година председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов на въпрос защо лидерът Слави Трифонов не се появява на политически събития.

Екип на "България Днес" лично се увери, че Трифонов редовно ходи на работа в медията, чиито студиа се намират в столичния квартал "Левски Г". Слави все така се придвижва с два черни лъскави автомобила, но джипът е само един, като другият е сменен от тузарски мерцедес S класа. Двете возила са плътно едно до друго по столичните булеварди и трудно могат да бъдат приближени от други превозни средства. Макар да карат бързо, шофьорите спазват правилата за движение по пътищата и не се набиват на очи с досадни нарушения.

При пристигането пред телевизията всичко, що е персонал, чинно стои и чака началството да влезе в офиса. Вратата на сградата е широко отворена, а портиерът стои мирно до входа. Един от охранителите отваря вратата на колата, за да може Слави да излезе. А това не се случва бързо и си има причина.

В облеклото на Трифонов няма изненада. Отново е с анцуг и скъпарска тениска, като този път е заменил чехлите с маратонки на бос крак. Блузката му е на световноизвестна марка, но едва ли е проблем за него да брои сериозна сума пари за нещо, което е решил, че иска да притежава.

Слави е неразделен с едно нещо и така и не се отделя от него - патерицата в дясната ръка. От години той има проблеми с крака и трудно се придвижва, като му е невъзможно без помощни средства. Затова и при включванията му по телевизия 7/8 той винаги е седнал на стола зад бюрото.

След влизането на Трифонов в сградата настава спокойствие и персоналът се заема с дела.