БНТ пусна два търга за декорите на “Стани богат”, Би Ти Ви още не е започнала да го снима

https://www.24chasa.bg/novini/article/10157759 www.24chasa.bg
Михаил Билалов беше водещ на “Стани богат” и по БНТ. СНИМКА: БНТ

Българската национална телевизия пусна два търга с явно наддаване за декорите на интелигентната игра “Стани богат”. На първия, който трябваше да се проведе на 16 август, началната тръжна цена бе 30 693 лева без включено ДДС. Вторият трябваше да бъде седмица по-късно - на 24 август. В него началната цена, от която трябваше да започне наддаването за декорите на “Стани богат”, бе 24 554,40 лв.

БНТ продава декорите на предаването, защото правата за излъчването на играта са вече на Би Ти Ви. Частната телевизия обяви в края на юли, че “Стани богат” се мести в ефира ѝ, а само няколко дни след това започна и записването на кандидати за участие в играта.

Неин водещ отново ще е талантливият и ерудиран актьор Михаил Билалов. Той ще отбележи и 20-годишнината на предаването от излъчването му в България.

Все още обаче не е ясно кога ще е стартът на “Стани богат”, защото от Би Ти Ви не са започнали снимките на новите му епизоди. От екипа се надяват, че умната игра ще стартира в ефира до края на годината.