Новата учебна година – възможна с Кеш Кредит

https://www.24chasa.bg/novini/article/10164908 www.24chasa.bg

Най-вълнуващата част от годината за децата започва, а за родителите – Кеш Кредит е тук с решения

Всяка година подготовката за първия учебен ден предизвиква голямо вълнение! Кое дете в началните класове не обича да го заведат в магазина и да избира тетрадки, несесери, бои, цветни моливи, може би и нова раница за започващата учебна година, а да не забравяме и, че трябва да са в тренда с нови дрешки. За някои ще има нужда от удобно бюро, компютър, камера, стабилна интернет връзка – при несигурността как ще протече учебната година, трябва да са подготвени за всички варианти.

За децата този период е голяма забава, но за родителите често е време на стрес и притеснения. След скъпите летни почивки и забавления, които лятото ни предизвиква да изживеем, често до септември портфейлът е по-лек, а разходите сякаш се увеличават. С новото си предложение за финансиране за родители на ученици „Решения за новата учебна година“, Кеш Кредит предлага кредит на специални условия за родителите на ученици, за да могат да закупят така нужните пособия и да започнат новата учебна година без грижи.

Вероятно имате желание и за обновяване на домашния офис, дори и да не е първостепенна грижа? Подобна инвестиция е не само за детето, но и за вас. По-високият клас техника често издържа по-дълго, което означава, че при разумно ползване няма да ви се наложи да купите нов компютър или лаптоп след 3 години, а може би по-скоро 5. Замислете се и инвестирайте в бъдещето, както на децата, така и на вашите финанси.

А точно сега, Кеш Кредит раздава и награди! Клиенти, кандидатствали за кредит по време на кампанията, могат да спечелят лаптопи, безжични Bluetooth слушалки с кристален звук или голямата награда – така желаната от всяко малко и голямо дете – игрова конзола от серия 5. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип, а междувременно за най-малките има куп изненади – тетрадки, ученически програми, весели етикети и други цветни пособия, с които ще запълните раницата на всяко дете.

„Решения за новата учебна година“ е само една от програмите, от които можете да се възползвате точно сега. В момента компанията предлага чудна оферта и за двойки, сключили брак, с преференциални условия и възможност за одобрение на по-висока сума. „Обединяване на кредити“ ви дава възможност да облекчите месечния си бюджет като заплащате само една вноска на преференциална цена. „Кеш на Ден“ е до вас, когато се налага да покриете непредвидени месечни разходи. С „Кредитна Линия“ можете да планирате инвестициите си в дългосрочен план като разчитате на фиксирани, равни вноски и отстъпки до 25%.

Независимо дали подготвяте ученици или самите вие имате нужда да обновите домашната техника за зимния сезон, за да направите дома си по-уютен, Кеш Кредит има решение за вас.

Запознайте се с програмите на Кеш Кредит тук.