Уволненият Асен Балтов пред“24 часа”: Поромански откъде знае, че ще работим заедно

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/10176483 www.24chasa.bg
Проф. Асен Балтов стана директор на "Пирогов" през 2017 г.

Проф. Асен Балтов, уволненият бивш шеф на "Пирогов", коментира пред "24 часа"  лаконично случилото се с него. "Поромански ме извика и ми каза, че не може да работи с мен. Той откъде знае, че ще работи с мен, след като до 17 септември се приемат документи за директор на "Пирогов". "

По обед проф. Балтов бе уволнен като редови ортопед в най-голямата спешна болница у нас. Това се случи в първия му работен ден след болничен, в който излезе заради хипертонична криза, и 4 часа, прекарани в две операции.

Проф. Балтов е най-добрият хирург у нас с тясна специализация в травмите на рамото - една от най-честите причини за ранна инвалидизация. Годишно проф. Балтов прави по 600 операции. Той вероятно ще започне работа в някоя частна болница, но експертизата му ще е трудно достъпна за бедни хора.

  • От пържолите до Зелената сделка - 10 пъти мери, преди да режеш

    От пържолите до Зелената сделка - 10 пъти мери, преди да режеш

    Носталгисти - така щели да се наричат онези професионалисти, които след 20-30 години ще променят дизайна на хола ви, за да заприлича на дивана на вашите баби и дядовци, от който са гледали тв сериали. Или пък да пренесат първичното от природата по примера на “Дивото зове”. Отсега експерти предупреждават
  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо