Бургас изпраща лятото със светлинно шоу, Тони Димитрова и плеяда обичани артисти

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10192625 www.24chasa.bg
ТОНИ ДИМИТРОВА

С голям концерт на любими изпълнители Бургас изпраща лятото в събота - 18 септември.

Спектакълът ще бъде изключително зрелищен, с впечатляващо светлинно шоу. Всеки гост на Летния театър ще получи знаменце с надпис "Обичам Бургас" и ще стане част от събитието. Това ще е финалът на летните културни събития и се организира от общината като подарък за бургазлии и гостите на града.

Вдъхновен е от любовта към бургаския дух и морето - избрани са хитове на бургаски звезди и стихове на обичани поети, които носят чувствеността на морския град и пъстрата душа на бургазлията.

Публиката ще се наслади на изпълненията на Тони Димитрова, Стефан Илчев, Ажда Чаушева, Кристина Дончева, "Петте сезона", "Фортисимо" и много други.

Всеки от изпълнителите ще прочете свое любимо стихотворение. Тони Димитрова е избрала текст, писан от ученика Илчо Петров, когато е бил в VIII клас, научи "24 часа".

"Видях стихотворението "Ти идвал ли си някога в Бургас", публикувано в един алманах. Много ми допадна. Дори опитах да открия автора, който може би сега завършва средното си образование, но за съжаление не успях. Знам само, че е от Бургас", разказа Тони Димитрова.

Всички песни за спектакъла са режисирани със специална хореография, за която ще се погрижат танцовата формация Expose Team и XNRG crew, клубът по спортни танци "Бургас 1975", клубът по спортна акробатика "Нефтохимик – 2011".