Тематичният парк на "Юнивърсъл студиос" в Пекин бе открит въпреки проливния дъжд

https://www.24chasa.bg/novini/article/10203636 www.24chasa.bg

Тематичният парк на "Юнивърсъл студиос" в Пекин бе открит официално в понеделник сутринта с представления на редица класически филмови герои въпреки проливния дъжд.

Първата група туристи бе посрещната по обед, по-късно от обичайния начален час на работното време, като част от антиепидемичните мерки.

Почти всички съоръжения на закрито и магазини изискват от посетителите да сканират здравен код, а персоналът непрекъснато напомня да се носят маски. Спазването на социалната дистанция обаче не е никак лесно, защото за повечето развлекателни програми трябва да се чака дълго време на опашка. Тематичният парк е подготвил и приложение, което показва колко време трябва да се чака за всяко представление, за да могат посетителите да организират по-ефективно маршрута си.

"Юнивърсъл студиос" в Пекин бе открит ден преди традиционния празник Средата на есента след 20 години планиране и строителство. Предварителната продажба на билети започна на 14 септември, като за откриването на 20 септември бяха разпродадени в рамките на половин час.