Интерактивни инфо срещи за обучение по бизнес и хотелиерство в ТОП европейски колежи!

https://www.24chasa.bg/novini/article/10302589 www.24chasa.bg

Glion Institute, Les Roches Global Hospitality Education и Ecole Ducasse ви канят на интерактивен семинар за обучение по бизнес, хотелиерство и кулинарни изкуства!

Ако мечтаете да бъдете част от луксозната индустрия, не пропускайте да се регистрирате, за да научите от водещи институции в бранша какви са перспективите, които осигурява обучението по бизнес, хотелиерство и туризъм!

Събитието е ексклузивно за България и ще се проведе на 23 октомври (събота) от 13:30 ч. онлайн!

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!

За колежите:

Les Roches (Швейцария, Испания), Glion (Швейцария, Англия) и Ecole Ducasse (Франция) са част от Sommet Education – международна образователна група, лидер в обучението по хотелски мениджмънт, бизнес, предприемачество, туризъм и кулинарни изкуства.

За пореден път през 2021 г. QS World University Ranking нарежда Les Roches и Glion в ТОП 3 за репутация сред работодателите и в ТОП 3 на най-добрите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм в света!

Двата колежа предлагат актуални и практически ориентирани бакалавърски, магистърски и MBA специалности на английски език.

В зависимост от избраната програма, студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в различни краища на света с работодатели от световен ранг като: Hilton, Kempinski, Bloomberg, Qatar Airways, Apple, The Ritz Carlton, Tesla, Louis Vuitton, Booking.com и много други. Благодарение на качествената академична подготовка и възможността за стаж по време на следването 94% от възпитаниците на Les Roches  и 98%  от студентите на Glion развиват кариера в сектора в рамките на една година след дипломирането си.

Ecole Ducasse

От основаването си през 1999 г., Еcole Ducasse e академия, превърнала се в международен символ за качество на обучението по кулинарни изкуства и сладкарство. В основата на успеха ѝ е визионерството и енергията на емблематичен френски готвач – Ален Дюкас, който през 2005 г. става първият chef, управляващ 3 ресторанта, едновременно наградени с „кулинарния Оскар“, а именно – с 3 звезди на Мишлен.

Академията е отворена за кандидати от цял свят, които мечтаят да получат първокласно висше образование и безценно know-how в областта на кулинарията. Ecole Ducasse предлага бакалавърски програми, Сareer changers и Advanced Professional курсове на английски и френски език.

Стипендии

Les Roches и Glion предлагат възможности за стипендии за студенти от България. Тези стипендии се отпускат на база отличен успех, за обучение в бакалавърските и магистърските програми на двата колежа.

***

Ако събитието представлява интерес за вас и желаете да научите повече за програмите на двата колежа и кулинарната академия, възможностите за стипендии и кариерно развитие, можете да заявите своето участие ТУК!