Турски мафиот още разпространява секс клипове с политици от Северен Кипър

https://www.24chasa.bg/novini/article/10314349 www.24chasa.bg

Ново видео със сексуално съдържание, в което участва политик от признатата само от Анкара Севернокипърска турска република, изтече в интернет, след като по-рано през тази седмица клип с онлайн секс доведе до оставката на премиера на непризнатата държава Ерсан Санер, съобщава кипърската гръкоезична телевизия Сигма.

Този път герой в компрометиращия материал, разпространен в Туитър, е Тьозюн Туналъ, високопоставен функционер на Демократическата партия на Сердар Денкташ, съобщи БТА.

Вчера турският мафиотски бос Седат Пекер в публикация в Туитър заплаши кипърските турски политици с още подобни клипове. "Кипърски политици, които подкрепихте заговора срещу мен в Турция, като влязохте в съюз с търговци на наркотици и с незаконни организации за залагания, всички сте свършени. Файловете са в ръцете ми. Трябва да се притеснявате. Ще ви разкрия. Тези, които имате чувство на срам, ще трябва да подадете оставка и да си отидете", написа Пекер.

Според публикации в турските кипърски медии, Пекер е обявил, че няма да публикува записите от личния си профил, а от профил с името "Дели Чавуш".

Видеото с Туналъ е публикувано от този профил, което показва, че турският подземен бос е осъществил заплахата си.