Нанков: Правителството на Радев нанася имиджови и икономически щети на строителите

https://www.24chasa.bg/novini/article/10326579 www.24chasa.bg

Днес строителите посрещат професионалния си празник в смутни времена - с главоломно растящи цени на материалите, в липса на предвидимост с изпълнението на договорите с теоретично най-стабилния възложител – държавата, и без реална подкрепа от страна на служебното правителство на Румен Радев. Нещо повече – за първи път ресорното им регионално министерство на думи е добронамерено, но на дела е войнстващо. Непрестанно се създават изкуствени кризи, оказва се натик върху бранша. Служебният кабинет обаче трябва да разбере, че с обезкървяването на строителния бранш нанася огромна вреда на българската икономика. И му нанася икономически и имиджови удари.

Това написа във фейсбук в деня на строителите бившият министър на МРРБ Николай Нанков. Той е водач на листата на ГЕРБ-СДС в област Ловеч.

"Днес е празник – пожелавам на стотиците хиляди, заети в тази отговорна професия здраве, успехи и скоро да настъпят по-светли дни!

Честит празник на всички именици! Честит празник, строители! Свети Димитър да ви закриля!", завършва Нанков.

 Избори за Президент и Вицепрезидент и за Народни представители на 14.11.2021 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.